Turtle Beach xp500, cena sklepowa nawet 300$. 7.1 czyli max co aktualnie moze byc;) Zestaw dziala z wiekszoscia rzeczy(xbox360, ps3, pc i inne). Jest bezprzewodowy ! Cena jaka mnie interesuje to 350zl. Sprzed niezastapiony do grania na konsoli(dzwiek przestrzenny, granie w nocy bez buidzenia reszty domownikow). Sprzet jak nowy, zero uszkodzen jak praktycznie zero sladow uzytkowania. Rozpakowujesz i grasz. Naprawde goraco polecam :)
Sam takiego uzywam i jestem mega zadowolony. Wystarczy zreszta poczytac opinie.
Wiecje info, zdjec czy jakiekolwiek pytania na @.
Oczywiscie istnieje mozliwosc zakupu via allegro....
siemanko, podejrzewam, ze da sie zalatwic to dzieki takim wtyczkom z tylu nadajnika LINE IN
aczkolwiek nie wiem jak to dziala bo nie mam takiego kabelka i nigdy nie mialem potrzeby probowac podlaczyc inaczej niz optyk.
Ok znalazlem w instrukcji:
9. Line In (stereo analog inputs)
Use these inputs to connect analog audio sources (TV, MP3 player, etc). If the “Dolby Bypass” is OFF, the analog stereo signal will be processed by the Dolby Prologic IIx decoder, producing an expanded stereo effect.
Czyli potrzebny jest kabalek z dwoma chinchami (chyba nic nie pomylilem) z jednej strony i wtykiem jack z drugiej :)
Jestem zainteresowany, ale mam parę pytań. Dlaczego sprzedajesz tak tanio? Jest opcja odbioru osobistego i sprawdzenia sprzętu przed kupnem? Skąd jesteś jeśli tak? I jakim cudem jeszcze tego nie sprzedałeś przez 2 miesiące?
siemka, sory za zwloke ale dopiero po 2 tygodniach udalo mi sie dorwac dostep do neta.
Juz Ci wszystko mowie :)
Sprzedaje tanio bo ten sprzet u mnie zalega. Sam uzywam takich sluchawek od ponad roku. Ostatnio sprzedalem jeden z dwoch zestawow ktore mialem na handel. Ze sprzedaza ciezko bo podejrzewam, ze ludzie wola zainwestowac w inne sluchawki ktore do TB sie nie umywaja, a sa za podobna cene. Sam sie dziwie ze tak ciezko je sprzedac ale nic na to nie poradze.
Oczywiscie jst mozliwosc osobistego odbioru i przetestowania,jestem z Lubartowa (woj. Lubelskie). Moge tez wystawic je na allegro(beda nieco drozsze ze wzgledu na prowizje), moge rowniez pogadac na xbox livie.
Aktualnie mam do sprzedania jeden zestaw- podlaczasz i grasz, jedynie w baterie musisz zainwestowac, a tak wszystko c jest potrzebne do grania wysylam w oryginalnej walizce z limitowanej serii. zestaw ktory mam na handel bedzie drozszy niz ten z aukcji... Sprawa wyglada tak poniewaz tak jak wspomnialem mialem dwa zestawy:
1) z kabelkeim czatu (ktory idzie pomiedzy sluchawkami a padem) za 350zl
2) bez kabelka a z adapterem bluetooth - czyli brak kabelka i 100% bezprzewodowy headset (ten mam nadal do sprzedania)
Co do odbioru osobistego jest mozliwosc ze odbior bedzie w Wyszkowie pod Warszawa- tam teraz przebywam na codziien bo mam am szkolenie i jak np Ci bardziej pasuje to miejsce t moge headset zabrac ze soba.
Jak cos to pisz, odpowiem na wszelkie pytania, jestem po 3 piwkach i nieprzespanej nocy wiec moja wiadomosc moze byc lekko niejasna;)
zachecam, ciagle mam do sprzedania jeden pelnowartosciowy i w 100% bezprzewodowy headset :)
Czyli do sprzedania masz dwa headsety TB XP500, gdzie jeden to wersja specjalna Delta z motywem Call of Duty, tak? Który jest z kabelkiem, który bez? I czy mikrofon można od słuchawek odpiąć w obu przypadkach?
Nie nie.
Jeden headset mam dla siebie - czyli go uzywam i nie sprzedaje.
W momencie zakladania tematu mialem dwa zestawy na handel. Jeden juz sie sprzedal - ten z kabelkiem.
Zostal jeden headset z adapterem bluetooth (dziala jak kabel talkback ktory sluzy do czatu). Uzywajac ow adaptera jest to w pelni bezprzewodowy headset- brak kabli do sluchawek i brak kabli miedzy sluchawkami a padem.
Zestaw jest w malowaniu MW3 jest to tzw "Delta Edition". Ogolnie rzecz biorac jest to model XP500. I zapakowany jest w oryginalna plastikowa walizke jak ta tutaj -> http://www.xboxprecision.com/i/products/43/full-size-3_call-of-duty-mw3-delta-limited-edition-xp500.png
Jest nawet naklejka i jakas plytka cd bodajze;-)
Mikrofon mozna odpiac bez problemu. Jest on wykonany przy uzyciu elastycznego materialu ktory sprawnie utrzymuje mikrofon dokladnie w takiej odleglosci w jakiej sobie ustawimy.
I najwazniejsze dwie rzeczy:
1) Jesli chcesz wiecej info, jakies zdjecia chyba mam na laptopie to odezwij sie do mnie na maila ktorego podalem wyzej, a przesle Ci link do mojego FB i tam ewentualnie jeszcze pogadamy.
2) Jestem aktalnie poza domem i nawet jakbym chcial to nie wysle teraz headseta ale.... bede w najblizsza srode oraz czwartek (7-8.08.2013) na chacie i bede mogl to ogarnca jesli sie zdecydujesz.
Odpisalem, dwukrotnie, ale brak odzewu od Ciebie :) Nie wiem czy zrezygnowales, czy nie odebrales maila ?:)
75zł za przesyłkę?
Jakbys przeczytal posty ze srodka to bys wiedzial, ze ten za 350zl sie sprzedal. Zostal drugi z adapterem bluetooth- nazwijmy to wersja bardziej ekskluzywna, wiec nie dziwne, ze jest tez nieco drozszy (i tak nie duzo bo sam adapter to koszt najbidniej ok 100zl).