Szukam headsetu do PS3 takiego co słychac dźwięki z gry i ludzie co gadają. Najlepiej tani. Jak mozna to bezprzewodowy a jak nie to z dłuuuugim kablem.
Ważne aby tani! On nie ma byc do żadnych słuchania kroków ludzi tylko do gadania i słyszenia dźwieków z gry!
up
Ja kupiłem ten:
http://allegro.pl/sluchawka-bluetooth-gioteck-ex-01-ps3-nowa-i2474207709.html
Jestem bardzo zadowolony - kumpel ma ten sam i jak gramy we dwóch (głównie BF3), to słychać wszystko idealnie. Nic nie trzeszczy, nie ma szumów itp. Natomiast równie często gram z ludźmi mającymi jakieś taniutkie headsety i różnicę niestety czuć. Narzekają, że nie słyszą, albo ja ich nie słyszę, albo słyszę duże szumy czy coś takiego; do tego dużo dżwięków "otoczenia". Przy grze z osobą z tym headsetem, albo oryginalnym PS3, problem nie występuje.
O boze słuchawka ja mam troche małe ucho (bo 13 lat) to bedzie pewnie spadac, nie ma takiego samego np. , ale że słuchawki nie jedna.
To "coś" co się zakłada na ucho jest tak wyprofilowane, że nie powinno być problemu.
Dzięki za pomoc ale nie. Nie chce slyszec cos innego na drugim uchu :/
to sb kup sluchawki z mikro :D sluchawki do tv a mikro do pc ze skype jak ci normalny headset nie pasuje
omg
up
Jesteśmy w Polsce, a przynajmniej na polskim forum, więc używajmy określenia.. słuchawki.
Np. te MAD CATZ AMPX