Witam czy możecie mi powiedzieć jak ustawić auto lut w GW2?
Zapamiętaj sobie, ze jest jeden wątek przeznaczony grze Guild Wars 2. Tam zadawaj swoje pytania. Założyłeś już kilka wątków odnośnie GW2 zadając jakieś głupie pytania. Skoro nie znasz się na takich podstawowych rzeczach to może to niej gra dla Ciebie
Podam Ci link raz jeszcze, mimo, że posta wcześniej podał go Narmo. Bo widzę, że raz w Twoim przypadku nie wystarcza.
https://www.gry-online.pl/forum/guild-warsguild-wars-2-watek-oficjalny-czesc-109-d-day-is-near/zbbb4e9e?N=1
EDIT: No to mówię Ci, pytaj w wątku głównym. Tam co chwile się ktoś odzywa, więc łatwiej jest dostać odpowiedź.
daje nowe wątki ponieważ ludzie mi nie odpisują na tym więc jest warto. A ja tylko się uprzejmie pytam i proszę o pomoc ponieważ nie grałem jeszcze w tak potężną grę jaką jest GW2.
Spoko dobra rozumiem
Zapamiętaj sobie, ze jest jeden wątek przeznaczony grze Guild Wars 2. Tam zadawaj swoje pytania.
A z jakiej racji, nie może robić wątku z pytaniem? Kto powiedział, że tylko jeden wątek o danym temacie może być?
Twoja wypowiedź brzmi, jakbyś go ostrzegał przed złamaniem regulaminu.
Majkel Dżordan - Może robić nawet 100 wątków dziennie odnośnie GW2 zadając coraz to głupsze pytania, jednak autor wątku założył już 6 wątków odnośnie tej gry zadając jakieś durne pytania, robiąc tym samym spam według mnie. Ja zaraz założę wątek czy kupić daną grę, 10 minut później założe kolejny pytając się czy pójdzie na moim sprzęcie, a po kolejnych 10 minutach założę kolejny pytając czy warto kupić grę.
Nie bronię mu zakładać tych wątków, niech robi co chce. Ja tylko mu radzę by na przyszłośc pytał się w wątku głównym.
Thermometrr --> Nie karm trolla.
[3] Szukam tam słów porady i znaleźć nie mogę. Widzę tylko frazy "Zapamiętaj sobie", "głupie pytania", "gra nie dla Ciebie", "w Twoim przypadku nie wystarcza".
Drodzy wirtuozi klawiatury i e-riposty - szukając rozwiązania w Google (jedno z ulubionych rozwiązań takich właśnie pomocnych wirtuozów) lepiej trafić na taki wątek, prosty i zwięzły, gdzie człowiek znajdzie odpowiedź (lub nie, zazwyczaj przez popisywanie się swoim zamiłowaniem do sortowania zagadnień na forum) niż dostać link do wątku z 300-ma postami i czytaj to wszystko, by znaleźć rozwiązanie. Bo wątki tematyczne są dobre dla stałych bywalców forum, a wy tam odsyłacie żółtodziobów, którzy bardzo często są ignorowani w tych tematycznych wątkach - bo tam wszyscy się znają jak łyse konie.
Widzisz, w wątku głownym już dostał odpowiedz. Tutaj jest 8 postów i jak na razie ani jednej odpowiedzi na jego pytanie.
EDIT: Ja mu napisałem tylko żeby wypowiadał się w wątku o GW, ty przyczepiłeś się do mnie, bo użyłem do niego zbyt ostrego języka. Nie wiem kto tu pisze mimo tego, że nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedziałeś gdzieś na jego pytanie? Bo szukam i znaleźć nie mogę.
I czyja to zasługa, ten natłok postów i brak odpowiedzi? Podpowiem: ludzi, którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia, a mimo to piszą.
Edit: Nie odpowiedziałem, bo nie znam odpowiedzi, nad czym boleję. Mimo to uznałem za koniecznie zwrócić uwagę na bezsens wypowiedzi moich poprzedników. Czasem trzeba, bo to nie jest dobre zjawisko - prosić o pomoc i spotykać się z negatywnym odzewem i puszeniem.