Otóż przymierzam się do kupna GTA V, wcześniej miałem kupione kilka kont Social Club, które po jakimś czasie straciłem, więc ogółem przyszedł czas gdzie przełamałem ten niesmak i zapragnąłem wrócić. :)
Najlepiej, by był to klucz STEAM.(zraza do SC) Posiadam już pudełko z płytami z jednej z wersji kont kupionych w zeszłe lato :P
I nie, nie zamierzam już kombinować z używanymi kontami etc. Starczy mi do końca życia.
Wersja Steamowa GTA V i tak wymaga RSC... Oczywiście najtaniej będzie nabyć z keyshopów lub allegro, ale może nieść to swoje konsekwencje (jeśli gra była przykładowo kupiona za pomocą kradzionej karty kredytowej).
Tak, mam konto RSC na której nie mam żadnej gry (mam Max Payne 3 i GTA 4 na Steama już) więc problem posiadania konta RC to nie dla mnie problem; tylko fakt posiadania gry na RC źle mi się kojarzy. Ot po prostu uraz został. Ale jakbym miał do wyboru kupić Oryginalny klucz do gry za 60 zł na SC, a 160 Steam to wiadomo że wybrałbym to RC.
Kwestia tylko, że z tego co widzę (tam, gdzie już sprawdzałem), to ta gra kosztuje w granicach 150 zł, mimo że od premiery minęły wieki...
Parę lat temu gry na PC kosztowały ok. 120 zł i to było już dość sporo, a teraz 200 zł trzeba za klucz do gry zapłacić w dniu premiery. Paranoja.
GTA V faktycznie nadal kosztuje dużo, od premiery minęło przecież już sporo czasu.
200 w dniu premiery za klucz, prawie rok po premierze 200 za klucz (Steam'a) :)
Szykują się jakieś wyprzedaże w niedługim czasie? Bo czekam ładnych kilka miesięcy aż stanieje, a tu guzik.
Szczerze mówiąc, ja również poluję na GTA V na PC, ale na razie ceny są troszkę wysokie. W ostateczności kupię, bo co zrobić. Zagrałbym, a czekać na promocje można jeszcze trochę :D
Tak, kupimy i pewnie tydzień później będzie promocja -40% :) Już tak miałem w przypadku kilku tytułów.
Witam was mam dla was dobrą wiadomość oto mój reflinki jest tu gtav taniej
Wejdz i kup
Link do GTA v??
[link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /r/najlepsza-cena-promocja-manikson
A teraz dołącz do g2a poprzez mój link i kupuje taniej
?? [link] [ link zabroniony przez regulamin forum ] /r/user-56a28959e70c1
Dołącz ??
Myślę że ci pomoglem i kupisz ode mnie GTA v z ref linka na g2a
Pozdrawia??
ManikSon
Niestety forum mi zablokowało Refy ale nazywam się Mikołaj manikowski na FB napisz a ci wyśle Refy do GTA v promocja i rozeslij Refy znajomym by dołączyli do mnie na g2a