Jednym z argumentów wyższości wersji GTA V na pc nad konsolowym odpowiednikiem były mody, mody, mody...
To macie tutaj podniecanie się modami :)
http://www.ppe.pl/news-35168-gta_v_na_pc_to_prawdziwy_koszmar_dla_moderow.html
PC Master race hahahahahaha
UP
ale ból dupy
planeswalker=> jakim cudem takie matoły jak ty nie mają jeszcze bana?
Piszą to już w -ntym wątku. Błagam, zacznij myśleć. Albo chociaż udawać że zaczynasz.
karelpeter=> zachowujesz się jak 12-letnia dziewczynka.
Malutki? Dlaczego? Po prostu wyśmiewam argument pecetowców jakie to ich GTA będzie zajebiste bo wgrają sobie miliard modów, a my konsolowcy nie :(
Jj cicho tam trollu i nie obrażaj, mam nadzieję, że dostaniesz w końcu bana, bo za dużo sobie pozwalasz...
@karelpeter: A dlaczego mają nie wgrać? Na prawdę myślisz, że jak ktoś będzie chciał się pobawić, to mu to zabezpieczenie przeszkodzi? Zresztą jest tam napisane, że ktoś już się do plików dobrał.
@U.V. Impaler: Smutne jest to, że niektórzy mają taki poziom IQ, że nie są nawet w stanie z tego wyrosnąć. Zanim ktoś się doczepi, to tak ogólnie, nie skierowane do nikogo:)
Mody i tak będą wcześniej czy później, setki nawet i tysiące. Wy konsolowcy cały czas będzie cię mieli to brzydkie niedopracowane GTA V natomiast na PC będzie się zmieniać z roku na rok.
Skąd ten ból dupy u konsolowców, że ludzie dostali GTA V na PC? Co was to obchodzi?
Okazuje sie, ze GTA 5 na PC ma naprawde sile przebicia, nawet czysto konsolowy portal PPE napisal newsa.
Po tym co modderzy zrobili z GTA4, bardzo chetnie bym zobaczyl mody do 5, ale z drugiej strony na pewno pojawi sie cos, co moze popsuc gre w sieci.
Poza tym, pliki sa juz otwarte: https://twitter.com/OpenIV/status/588394867585376256
Skąd ten ból dupy u konsolowców, że ludzie dostali GTA V na PC? Co was to obchodzi?
Też mnie to zastanawia, jak wyszło GTA V na konsole to mnie to w ogóle nie obchodziło, bo granie na konsolach mnie nie interesuje, nawet jak by to GTA V nie wyszło na PC to też by mnie to za bardzo nie obchodziło, ale jak czytam te głupie komentarze konsolowców to do takich półgłupków trzeba coś napisać, może im żal, że musieli grać w to demo pod względem grafiki i gameplayu na tych swoich już zacofanym w dniu premiery konsolach? Nie wiem konsolowiec ci nie odpowie bo sam nie wie w czym ma problem. Jak w ogóle można grać w grę z auto celowaniem? Trzeba być niedorozwojem.
może im żal, że musieli grać w to demo pod względem grafiki i gameplayu na tych swoich już zacofanym w dniu premiery konsolach?
I tu zaczynają się idioci. Zadajecie sobie pytania, dlaczego, co i jak, a zaraz pieprzycie takie bzdury. Prowokacje wszędzie.
alchemiakr - taaa Ciebie to nie interesowało...
Na konsole jak gra wyjdzie to już zostanie taka sama jak w dniu premiery, natomiast wersja PC będzie dostawać tony mniejszych i większych modyfikacji. wątek https://www.gry-online.pl/newsroom/oceny-gta-v-na-ps4-i-xone-rockstar-ulepszyl-gre-niemal-doskonala/komentarze/ze15b42
Z tego co mi wiadomo, to na Xbox 360 i PS3 było dużo cheaterów, było nawet kilka newsów o tym na GOLU i zapewne to samo będzie na konsolach "nowej generacji", natomiast wersja PC będzie korzystać ze steamworks więc cheatów nie będzie.
W ogóle to przesrane grasz na konsoli i padem nie będziesz mógł trafić w takiego cheatera. wątek https://www.gry-online.pl/forum/komentarz-grand-theft-auto-v-na-pc-i-next-geny-czego-sie-spodziew/z5ccac83
Jesteś takim samym trollem, jak ci od konsol.
Skąd ten ból dupy u konsolowców
To nie jest ból konsolowców- oni są w pracy, szkole albo grają. To zwykły trolling i złośliwość.
Weź takiego usera planeswalker- czysta durnota, ZERO treści. Jakby to był 4chan.
karelpeter też chyba chce kolejnego bana- pierwszy post i już uszczypliwość, wyśmiewanie, prowokacyjny ton.
Ręce opadają. To jest przerażające.
Gdzieś miałem wersje konsolowe, nie pamiętam czy nawet przy premierze czytałem jedną recenzję czy zabierałem przez dłuższy czas głos w jakimś wątku.
Ale teraz w odwrotnej sytuacji?
Trzeba, inaczej swędzi nie do wytrzymania.
Jak w ogóle można grać w grę z auto celowaniem? Trzeba być niedorozwojem.
Jak nie chcesz grać z auto-aimem to możesz go przecież wyłączyć w opcjach, naprawdę cię to przerasta? Ja rozumiem, że ludzie pokroju Jj mogą tego nie skumać, ale normalny gracz szybko się połapie.
Ja rozumiem, że ludzie pokroju Jj mogą tego nie skumać
Liczyłem że przedstawisz argument świadczący o tym że nie zachowujesz się jak koziołek-matołek.
A nie to potwierdzający. O chodnikowym poziomie nie wspomnę przez litość.
Weź takiego usera planeswalker- czysta durnota, ZERO treści. Jakby to był 4chan.
Ja również na to liczyłem i niestety po raz kolejny się na tobie zawiodłem. Skończyłem z tobą gadkę w 6 poście, ale tobie chyba za mało.
Mnie GTA V na konsole w ogóle nie interesowało. Kolega miał to na PS3 - popatrzyłem, posiedziałem chwilę z padem w ręku i 'meh'. Inny znajomy kupił z pół roku temu na PS4 - też posiedziałem ze 3 minuty, popatrzyłem i 'meh'.
Pojawiła się wersja na PC, kupiłem, przemęczyłem się (i nie płaczę z tego powodu) ze ściągnięciem 60GB gry i teraz gram i mam z tego frajdę. Konsole mnie nie interesują i to co jest na konsolach także. Mam 'swoją' wersję gry i ją będę oceniał i o niej rozmawiał.
Czemu konsolowcy nie mogą zrobić tak samo?
U nich hype na GTA V skończył się dawno, niech się zajmą swoimi exclusivami czy innymi grami co są teraz u nich na topie a GTA V na PC zostawią w spokoju.
Nie ich samych i nie ich sprzętu to dotyczy.
InGen ---> Wiesz, recepta na rozwiązanie problemu jest bardzo prosta. Wystarczy przestać tworzyć jakieś durne podziały na jednych (konsolowców) i drugich (pecetowców), ale trudno tu wytłumaczyć komuś, kto sam taki podział stosuje. Dlatego mówię, z tego się wyrasta. Ty też wyrośniesz.
Ograłem GTA V zaraz po premierze, świetnie się bawiłem, i mam ochotę zagrać ponownie. Miałem nawet kupić na premierę, ale przez brak klucza steam w wersji pudełkowej tego nie zrobię.
PCty dostały rewelacyjną grę, a każdy niech gra na tym na czym mu pasuje, nie ważne czy to konsola czy piec, nie ważne czy stara czy nowa generacja, gra w swoich fundamentach się nie zmieniła, a sama grafika jest tylko dodatkiem do świetnej rozgrywki.
Najlepsze jest to, że pctowcy piszą, że konsolowcy mają ból duby i są trollami, a następnie sami pctowcy wypisują bzdury typu "dzięki za beta testy".
sami pctowcy
Przestań na litość boską uogólniać. Paru debili na forum szaleje to trzeba od razu samemu wszystkich pakować do jednego worka i się samemu poniżać?
Bo zachowując się jak autor w [1] PC Master race hahahahahaha nie dopiekacie 14-letniemu Jasiowi co tydzień temu coś gdzieś napisał, a sami siebie poniżacie i robicie wstyd. Uważacie ich za równorzędnych partnerów do -dyskusji- ? Skoro nie, to czym są takie wywody? Tak jak pisałem- nie można zignorować. Za mocno swędzi.
Jaką próbką jest kilkunastu niedojrzałych dzieciaków z jednego forum?
PC master race to jajcarskie, ironiczne sformułowanie a co chwile dorabia się do tego bezsensowne idelogie.
Opanujcie się- pisanie o podziałach, gdy się je na bieżąco tworzy... litości.
Rączki uschną jak się napisze 'wygląda super! Miłej gry ludzie!'. A gdzie by tam. W końcu jakiś szczeniak coś tam napisał więc wszyscy są źli.
O to to wlasnie! Przygniatająca hipokryzja.
Ja to nie rozumie tej całej wojny pc-konsole, jak ktoś chce zagrać to zagra, i nie ważne czy na konsoli czy na pc.