jak pobieram gta sa multiplayer to zaczynam instalować a nagle nie można kliknąć dalej i nie moge zainstalować gta sa multiplayer pomóżcie błagam
Zaprawdę dużą ilość informacji podałeś młody padawanie lecz bacz iż nie jest ona wystarczająca. Racz podzielić się z nami dokładnymi wiadomościami w jakimż to momencie stajesz twarzą w twarz z tym okropnym problemem!
a na jakim dysku to trzeba zainstalować
To nie ma znaczenia, instalator przekieruje potrzebne pliki do folderu gdzie zainstalowane masz GTA
obojętnie jakie pobiore gta sa multiplayer wszystkie działają ? a jak by co to myślałem że jest potrzebne gta sa i pobrałem pełną część
nie kupiłem w empiku po polsku tylko zapomniałem
że mam kupione to moje gta sa
Hahaha jak mogłeś zapomnieć że kupiłeś grę w Empiku :D Nie wiedziałem że torrenty prowadzą otwartą sprzedaż gier do pobrania i to jeszcze z Empika... Jak byś był grzeczny to byś dostał grę pod choinkę... Pozdro ;)
1.Kup orginalną grę GTA:SA.(orginalną nie analną,nie mylić)
2.Dodaj zdjęcie pudełka z karteczką ze swoim nickiem.
3.Czekaj na pomoc.
spoiler start
A jeśli masz pirata to spierdalaj szukać gdzieś indziej ;)
spoiler stop
Ja myślę że on sobie jaja z nas robi bo przecież normalnie nikt by nie wstawił loga san andreas z googli mówiąc że to jego okładka
..
Z czego się kasztany śmiejecie, nie widzicie że kolega pokazał że ma oryginalną wersję gry? ([10])
Ja myślę że on sobie jaja z nas robi bo przecież normalnie nikt by nie wstawił loga san andreas z googli mówiąc że to jego okładka Cicho siedź i daj się pośmiać. :D