Cześć,
Może mi ktoś wyjaśnić do czego służy przycisk sterowania ZWOLNIONA AKCJA w GTA 5 ? Gram na klawiaturze ze zmienionymi ustawieniami klawiszy na swoje. Opcja ZWOLNIONA AKCJA wydała mi się dość ważną, więc umieściłem ją na ważnym miejscu a tu dupa.... mam już z 70% fabuły za sobą i ani razu tego nie użyłem do tej pory. Do czego to służy?
Dzięki z góry.
Myslales, zeby moze nacisnac ten przycisk, i sprawdzic? Jesli to to, o czym mysle, to zrob to podczas prowadzenia auta przez Franklina.
Dzięki za błyskotliwą radę ale Cię zaskoczę - próbowałem to naciskać :P
Nie, nie chodzi o ZDOLNOŚĆ SPECJALNĄ, dla Franklina spowolnienie czasu w trakcie prowadzenia. Tą opcję znam i często z niej korzystam.
Ta opcja ZWOLNIONA AKCJA nie robi nic! A przynjmniej nic w trakcie chodzenia, strzelania czy jazdy samochodem.
Panowie... to nie jest ZDOLNOŚĆ SPECJALNA!!!
Chodzi o coś innego!
Ta opcja dostępna jest w sekcji OGÓLNE W POJEŹDZIE.
Ta opcja działa tylko podczas jazdy z użyciem kinematycznej kamery. Przynajmniej tak mi się wydaje, że o to chodzi bo dawno nie grałem w V.
Alleluja!
Dzięki kolego, to jest to!
Czyli zupełni mi niepotrzebna opcja. Wywalam gdzieś na bok klawiatury:)
Zapomniałem dodać ze idzie się z tym fajnie pobawić, zarzucając kamerkę filmową + to spowolnienie akcji i dodatkowo scrollem na myszce sobie zwiększamy tępo spowolnienia, zabawa fajna.