Witam!
Otóż zainstalowałem lcpd:fr do gta 4 i pozapisaniu gry gdy chcę ją wczytać crashuje się ! Prosze o pomoc.
Źle zainstalowałeś lub masz starą wersje LCPD:FR. Tak jak radzi up odinstaluj.
Odinstalowałem GTA4 i ponownie zainstalowałem po czym dodałem LCPD:FR 1.1 , dwa dodatki vdh (police helper i towing service) podmieniłem save na 100% pobrany z internetu, po zapisaniu i wczytaniu wczytuje się ale bez dodatku LCPD:FR i po chwili crashuje. Nie wiem co robić... Może ten save jest czemuś winien? Proszę o pomoc. :/
Jaka wersja gry? Bo to nas jedynie interesuje ;)
Wersja ? to znaczy patch ? 1.0.7.0
Wszystkie dodane pliki i ich wersje w załączniku
Musisz mieć tak:
Wersje 1.0.4.0
Scripthooka pod wersje 1.0.4.0
AsiLoadera pod wersje 1.0.4.0 (plik o nazwie dsound.dll)
Wszystko wrzucasz do głównego folderu gry i wszustko śmiga.
Ale nie mam 100% pewności że lcpdfr wymaga 1.0.4.0 bo ostatnio w GTA 4 grałem rok temu a na lcpdfr jeszcze dłużej więc może teraz najnpwsza wersja lcpdfr jest już pod 1.0.7.0? Jeśli tak to tego scripthooka i asiloadera musisz po prostu ściągnąć pod 1.0.7.0 i tyle ;)
Nie masz linka do dsound.dll 1.0.7.0?
YY a teraz lcpdfr nie działa ale els w porządku
To chyba ta podmiana scripthooków
No i crash
Nie mam pojęcia co się dzieje
dsound.dll - działa jak najbardziej !
scripthook - po podmienieniu nie działa lcpdfr
Szlag mnie trafi !
załącznik
Dobra działa :) Nie wiem jak ale działa. Dziękuje wszystkim a szczególnie tobie bizon1807 za pomoc . :) :) :)
Hehe :D to właśnie urok zmodowanego IV. Włączasz - crash. I tak z 10 razy a potem znowu włączasz i wszystko działa bez zarzutu :D
Scripthook robi najwiecej psikusów. Czasami gra przez tydzien działa dobrze a potem Scripthookowi coś odwali i zacznie nam crashować grę i wtedy pozostaje tylko reinstall albo usuwanie każdego moda z osobna i na nowo instalacje patcha, xlive'a itd...ehh to była gra która potrafiła spowodować nerwicę nawet u kogoś ze stalowymi nerwami. :)