Siema :D
Chciałbym Was zapytać czy warto kupić takie gry jak np:
Bttlefield 3
Far Cry 3
Medal of Honor 2010
Medal of Honor Warfighter
Dodam że w gre wchodzą jedynie FPS-y i te które podałem :)
Battlefield 3 raczej nie kupie bo tylko na najniższych pójdzie na singlu , Far Cry 3 płynnie na niskich pewnie to samo z Warfighterem więc nastawiłem się na Medal of Honor 2010 żeby pograć sobie na średnich, do tego mi się podoba ;P
Więc czy według Was dobra jest ta gra i czy poszła by mi na takim laptopie i na jakich detalach?
Windows 8.1
Procesor: Intel Pentium i3 2.4 2 rdzieniowy
Nvidia GeForce 720GTM
Dysk: 1000GB
Ram: 2 GB
DirectX11, 64bity itp ;)
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :3
Przykro mi mowic... ale chyba zadna gra Ci nie wejdzie na tego laptopa O_o. Za malo ramu i procesor za wolny.. do tego Windows 8 Ech...
A chodzi ci o multi a czy kampanię? Medal of Honor 2010 pójdzie.
O multi i kampanię. Wiem że Battlefield 3 , Warfighter oraz Far Cry 3 ledwo co będą chciały iść ale Medal Of Honor powinno dobrze chodzić gdyś Battlefield Bad Company mam i na najwyższych łazi bez żadnego problemu a na średnich bez żadnych ścinek ;)
Battlefield 3 raczej nie kupie bo tylko na najniższych pójdzie na singlu A próbowałeś?
Moim zdaniem we wszystkie gry zagrasz ze spokojem na tym lapku.
Tak kolega dał mi żeby sprawdzić płytke i swoje konto na multi bardzo się muli a singlu idzie na minimalnych jakoś ;)
Mimo to Medal Of Honor 2010 powinien pójść najlżej z tych wszystkich gier czy nie? :>
No ten Medal jest najlżejszy. Ale Medal drugi też może pójść ale nic nie obiecuję, bo jest zrobiony na tym samym silniku co BF3.