Kupował ktoś kiedyś gry ze strony Media Marktu? Mógłbym zamówić kilkanaście tytułów, które mnie interesują. Jak to wygląda?
A chcesz zamówić i odebrać w Media czy chcesz żeby ci przywieźli pod dom?
[2] Mógłbym podejść do MM bo po drodze, coś za to płacę? Nie wiedziałem, że jest taka opcja.
Przesyłka do domu jest jakaś bardzo droga, albo są jakieś "jazdy"?
Zależy, czy są dostępne w jednym markecie. Jeśli w różnych, to zsumują koszty wysyłki.
Jeśli chcesz odebrać towar w MM to zamawiasz go na ich stronie i musisz odczekać godzine zanim zamówienie zostanie tak jakby zatwierdzone bo nie można przyjść 5 minut po złożeniu zamówienia :) i wtedy oni rezerwują towar dla ciebie i ty tylko przyjeżdżasz i odbierasz towar płacąc tylko za niego i nic więcej ;)
Mnie identyfikowali po samym nazwisku, ale o ile dobrze pamiętam to trzeba mieć ze sobą albo znać numer zamówienia, który przychodzi na maila, ewentualnie mieć ze sobą wydrukowany ten e-mail. Punkt odbioru jest w punkcie obsługi klienta, przynajmniej w tym MM co ja byłem, w każdym bądź razie jest opisany dużymi literami "punkt odbioru zamówień internetowych", przeważnie zaraz przy samym wejściu.
Zamówienia odbiera się właśnie w tym punkcie odbioru zamówień internetowych, po prostu podchodzisz do gościa albo babki, mówisz że zamówiłeś to i to na takie i takie nazwisko i potem tylko odbierasz towar i płacisz za niego tak jakbyś go kupił normalnie w MM czyli przy kasie, nie przy punkcie zamówień ;)