Gry PC na Allegro - płatność

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
21.02.2013 00:37
emil kuroń
1
odpowiedz
emil kuroń
68

Gry PC na Allegro - płatność

Czy to prawda, że nie można płacić przez PaU, gdy kupię grę PC na Allegro ? :[

edit. A i co mam wybrać jak chce zapłacić przez PKO (iPKO dokładnie) jak nie "Płacę z iPKO" ? Wybrać "Zwykły przelew" czy "Płacę przelewem tradycyjnym" ?

Proszę o odpowiedź, bo chciałem zamówić.

21.02.2013 00:48
pecet007
2
odpowiedz
pecet007
178
~

można płacić PayU, dlaczego nie? to nie mieszkanie
co do płatności wybierz co chcesz, jak wybierzesz bank bezpośrednio to będziesz musiał się zalogować w banku, prosto i przyjemnie i szybko, przelew jak wiadomo trwa dłużej i będziesz go musiał zrobić ręcznie

21.02.2013 00:51
emil kuroń
3
odpowiedz
emil kuroń
68

No właśnie, też się zdziwiłem, tym bardziej, że w opisie gry "Dostawa i płatność" jest jak byk napisane "Przez PayU lub zwykły przelew bankowy na konto..." . A jak już jestem w trakcie zamówienia to mi takie coś piszą:

W których kategoriach nie zapłacę kartą przez PayU?
Jeśli kupujesz przez PayU, możesz zapłacić kartą. Płatność kartą nie jest dostępna w niektórych kategoriach:

Gry > Gry online (MMO),
Gry > Konsole i automaty > Microsoft Xbox 360 > Zdrapki,
Gry > Komputerowe PC,
Komputery > Internet,
Zdrowie i uroda > Leki bez recepty,
Telefony i Akcesoria > Pre- paid,
Telefony i Akcesoria > Telefony komórkowe > Inne marki.
Za swoje zakupy w powyższych kategoriach możesz zapłacić przelewem z konta w banku lub przekazem pocztowym.

:[

edit. Jezu, jakie ciele ze mnie. Teraz przeczytałem, że kartą on-line nie można płacić :D Sorki za głupi wątek... ;p

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl