Siemanko, chciałbym zaprosić na mój kanał youtube. Jest to forum o grach a ja będę różne materiały nagrywać. Nie jest to macie wejść, tylko jak macie czas, ochote, nudzi wam się, itd. To zapraszam :) Również możecie mi napisać co mógłbym zmienić by był on ciekawszy, lub co chcielibyście widzieć, a postaram się wrzucić coś takiego. Zapraszam do oceniania, komentowania(zachęcam jednak do bardziej rozbudowanych komentarzy, nie "jesteś zajebisty/zjebany" tylko mógłbyś zmienić to i to, a byłoby o wiele lepiej. I w ten deseń. :) Mam nadzieje że jednak wam się on spodoba :)
www.youtube.com/user/XanderonPL
Youtube - kopalna pogrzebanych marzeń.
Nie potrzebuje dużej widowni, to bardziej hobby moje zostanie, a chce abyście mi mimo wszystko powiedzieli co może być lepiej
Nawet nie chcę krytykować, bo szkoda zabijać młodzieńczy entuzjazm. Każdy kiedyś go miał. Fajnie go jednak czasem spożytkować w ciekawszy sposób. Tej walki nie wygrasz. Graj dalej, pielęgnuj to hobby, ale nie trać czasu na filmiki.
tu nie ma co powiedziec na plus ;P
tęcza .. a ta się kojarzy tylko z gejami ostatnio ;P
Siemanko przeciągnięte jakbyś uprawiał punkt pierwszy( i partner się dobierał górą lub dołem) :P
Głos
podejście - wydaje się jakby 13 latek próbował zaistnieć
Tematyka
na wafla krótkie filmiki bez głosu?
Grafiki miałem zmieniać na lepsze, po prostu nie są jeszcze skończone, co do przywitania, jakoś tak mi weszło idk czemu. Tęcza się kojarzy z gejami. Może, ale to była jedna z pierwszych rzeczy graficznych których się uczyłem solo, w sensie że trójwymiarowy napis na jakimś tle(brak pomysłu na niego to tęcze mi znajomy podpowiedział :v) a filmiki bez głosu, te krótkie tylko, bo na nich nie chce zagłuszać dźwięku, chodzi o moment z gry w nich po prostu więc co tu gadać.
To w takim razie z czym do ludzi? ;P
kanal kiepski - kiepskie filmiki.. słabe podejście i pokazujesz to coś? ;P