Witam. Chciałbym was zapytać jakie gry polecacie na PS 3. Otóż niedługo chcę zakupić tą piękną konsolę, a w zestawie będe miał tylko Fife 13. Interesują mnie gry typu : Platformówki, Przygodówki, Gry Horror, Bijatyki, i ewentualnie wyścigówki. Chciałbym też prosić o gry na Move. Nie chcę tylko żebyście podawali gry typu RPG i ogólnie takich typowych strzelanek, bo prostu nie lubię w takie gry grać na konsoli, ew. może być Killzone 3 , ale to wyjątek. Interesują mnie też bardzo exclusivy, więc o te gry też poproszę :). Lubię też gry typu God of War, więc o takie też poproszę. Z góry dzięki za pomoc.
Wpisz w wyszukiwarkę i ci wszytko pokaże. Smierdzi mi tu prowo...
Platformówki obowiązkowo Ratchet & Clank oraz Sly Cooper !
Przygodowe na pierwszym miejscu seria Uncharted i The Last of Us !
Gry o tematyce "survival horror" Dead Space oraz Resistance
Bijatyki Tekken'y, Mortal Kombat (najnowsza część), Injustice: Gods Among Us, UFC Undisputed oraz Marvel vs. Capcom
Wyścigowe polecam GRID'y i Dirt'y, Gran Turismo, MotorStorm.
Ekskluzywne God of War, Heavy Rain, Killzone, InFamous, LittleBigPlanet...
Platformówki, Przygodówki, Gry Horror, Bijatyki, i ewentualnie wyścigówki
Gry o tematyce "survival horror" Dead Space oraz Resistance Jordan zastąp ten Resistance Silent Hillem, bo Resistance to taki survival horror jak Max Payne.
Siren Blood Curse to dobry horror na ps3. Naprawdę potrafił mnie wystraszyć. I to ekslkuzyw na ps3 :). Z platformówek polecam najnowsze Raymany, z przygodowych Uncharted i Tomb Raider Trilogy HD. Jeśli chodzi o bijatyki to nie jestem zbyt obeznany. Grałem w Tekken 6 i było całkiem fajnie. Myślę, że warto. Wyścigówki hmmm... Z nierealistycznym modelem jazdy: Midnight Club Los Angeles, seria Motorstrom, z realistycznym: Gran Turismo 5,6, NFS Shift 1,2
A wy, jaka gre byscie kupili jako pierwsza ? PS Sory za ortografie, wyslane z komorki.
@up Jak Uncharted to zacząłbym od jedynki.
ThEMamutPL ---> Jako pierwszą Uncharted 2, abyś poczuł ten niesamowity klimat tej gry i zobaczysz jak ta gra wyciska siódme poty z PlayStation 3.
Zapomniałem polecić drugiego arcydzieła na PlayStation 3, a mianowicie THE LAST OF US !
Dziękuję za odpowiedzi :), bardzo one mi się przydadzą. Tematu nie zamykam, ponieważ może ktoś jeszcze coś napisze, mam nadzieję :D