Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: GRACZ.ORG Blog gracza

07.03.2013 11:16
SanjuroMakabe
😈
1
SanjuroMakabe
2
Junior

GRACZ.ORG Blog gracza

Cześć,
Jakiś czas temu chciałem zareklamować tutaj swojego Bloga, niestety umieściłem go w złej kategorii i wpis został usunięty. Tym razem nie popełnię tego błędu ;-)

http://GRACZ.ORG - Świat Oczami Gracza

Po pierwsze, po co w ogóle "spamuje" to zacne forum? Jest wiele powodów, po pierwsze jest tutaj mnóstwo graczy i osób, które na co dzień interesują się tematami związanymi z elektroniczną rozrywką. Gdzie więc szukać potencjalnych czytelników jak nie tutaj? Po drugie zawsze jest szansa, że ktoś zaproponuje jakiś pomysł, który pomoże w promowaniu mojego Bloga. Ostatnio przeglądałem wiele Blogów związanych z grami, większość to już tylko cmentarzyska zamierzchłych wpisów, nie chciałbym, że to również spotkało mój... cóż, czas pokaże ^^

Wcześniej dostałem kilka pomysłów od osób z tego forum i bardzo się przydały... jeśli więc ktoś ma jakiekolwiek sugestie to z góry dzięki ;-)

Pozdrawiam,
Makabe

07.03.2013 11:18
sinbad78
2
odpowiedz
sinbad78
181
calm like a bomb

Dlaczego to logo jest ciemne na ciemnym tle?
Dlaczego skina do tego WP nie przetłumaczyłeś? LEAVE COMMENT ?
Dlaczego robisz same TOP10? nuda

07.03.2013 11:27
SanjuroMakabe
3
odpowiedz
SanjuroMakabe
2
Junior

Jest "ciemne" ponieważ wybrałem taką kolorystykę, wcześniej denerwowało mnie, że większość serwisów zdecydowała się bardziej "rozjaśnić" swój wizerunek ;)

Motywu nie przetłumaczyłem, ponieważ zakładam, że potencjalni odbiorcy znają podstawowy angielskiego, w końcu bardziej liczy się treść wpisów niż wygląd motywu prawda? Nie wykluczone jednak, że zrobię to w wolnej chwili.

Lubie robić zestawienia - nie są jednak głównymi tematami na Blogu. Pisząc je w pewnym sensie porządkuje swoją pamięć, która jak wiemy czasami bywa ulotna ;-) Skąd w ogóle ten pomysł?

Niemniej jednak, dziękuje za komentarz!

07.03.2013 14:35
sinbad78
4
odpowiedz
sinbad78
181
calm like a bomb

wnioski
- masz estetykę w dupie, kontrastowe elementy takie jak logo to podstawa.
- tłumaczenie i odbiór twojego bloga również masz w zadzie.

i żebyś wiedział, że mówię to z pozycji grafika pracującego na etacie dla największego portalu w Polsce.

07.03.2013 15:45
SanjuroMakabe
5
odpowiedz
SanjuroMakabe
2
Junior

wnioski
- napinasz się niczym Pudzianowski podczas zawodów
- masz niskie mniemanie o sobie skoro podbudowujesz się określając osoby których nie znasz w ten sposób
- "w zadzie" to widzę, że masz dobre wychowanie, rozumiem, że każdy ma problemy ale czasem wypowiedzi takie jak Twoja eghm... no zaskakują

i żebyś wiedział, że mówię to z pozycji osoby nie pracującej na etacie jako grafik

Dla mnie nie ma znaczenia kto gdzie pracuje, mógłbyś nawet wypasać owce w Pakistanie ;-)
Liczy się podejście i chęć przekazania komuś jakiś konstruktywnych porad lub sugestii. Nie twierdze, że mój Blog jest najlepszy na świecie, nie twierdzę nawet że jest dobry, ale wciąż się uczę i staram się go rozwijać.
Życzę więcej luzu i pozytywnego myślenia! ;-)

Forum: GRACZ.ORG Blog gracza