------------------------------------------------
ODPOWIEDZI NA TRUDNE PYTANIA:
------------------------------------------------
Dlaczego na liście nie ma gry "X"?
Ponieważ gra "X" otrzymała za mało Waszych głosów, by trafić do pierwszej piątki.
Kto wybierał te gry?
Czytelnicy serwisu, głosując przez 10 dni w otwartej dla wszystkich fazie nominacji.
-----------------------------------
Zapraszamy do głosowania!
-----------------------------------
http://graroku2012.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-oprawa-wizualna
Chociaż Dishonored jako całokształt mnie nie zachwycił, trzeba przyznać, że oprawa artystyczna robi wrażenie i na pewno zasługuje na wyróżnienie.
DLACZEGO? Dlaczego dawniej były osobne kategorie dla najlepszej oprawy wizualnej pod względem technologii oraz artystycznych a teraz są razem? To trochę bez sensu - mimo, że to rzekomo jedna kategoria, to każdy może głosować jakby w osobnej kategorii decydując co jest dla niego OSOBIŚCIE ważniejsze - oprawa artystyczna czy technologia.
Więc równie dobrze kategoria mogłaby się nazywać co jest dla ciebie ważniejsze - lepsze tekstury i animacje czy ciekawszy pomysł i wykonanie oprawy graficznej. Max Payne 3 czy Dishonored (pod względem grafiki). A mogłyby być po prostu osobno.
PS No, w końcu jakoś zagłosowałem. Gdyż jednak dobrą technologię (np. w Max Payne 3), to może mieć każdy kto ma pieniądze (i chce je wydać). Do kreatywnej oprawy artystycznej oraz różnych nawiązań i smaczków trzeba jednak czegoś więcej (nawet jeśli będą gorsze tekstury itp.). Więc głos poszedł na Dishonored.
Nie wiem w jaki sposób znalazł się tutaj Mass Effect 3... Głos na Far Cry 3.