Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsze DLC!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsze-dlc
A mój głos poszedł na BC2: Vietnam :)
Grałem tylko w Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker i to dlatego zagłosowałem na to DLC, szczególnie że miejscami przewyższa poziom podstawki.
Mass Effect 2: Lair of Shadow Broker oczywiście.Genialne DLC!
Vietnam to zdecydowanie najlepszy dodatek ze wszystkich w jakie grałem!!!
BC2 Vietnam, chwile po premierze była świąteczna promocja eastore na 24zł, w takiej cenie takie dlc to ja bardzo chętnie;)
Zombiaki do RDR super, ale głosuję na ME2 Shadow Broker który wgniótł mnie w fotel.
RDR i Vietnam idą łeb w łeb ; sam zagłosowałem na Battlefielda bo konsoli nie posiadam :P
Uważam, że Undead Nightmare powinno wygrać. Porządny dodatek, niemalże oddzielna gra!
The Writer. Za niesamowite lokacje (pamiętacie narkotyczne wizje z Maksa Payne'a? Well, tu szaleństwo idzie dalej), kolejne nowe elementy gameplaya, obłędny klimat i kapitalne zakończenie.
Undead Nightmare - DLC idealne.
Undead Nightmare może polec wyłącznie ze względu na to że tylko konsolowcy w niego grali. Dla mnie to idealny przykład jak powinno się robić DLC. Obszerne, dobre a do tego w niedawnej promocji za 400punktów (pierwotna cena 800).
oczywiście BDC2vietnam
Trochę brak DLC "Sacrifice" do L4D - to rzadkość dziś, darmowe, długie, a samo DLC zostało stworzone dla dwóch gier jednocześnie - L4D i L4D 2.
Jedynie w Knoxxa grałem, ale jednak wydaje mi się że Vietnam czy Undead są lepsze. Zagłosowałem na Vietnam.
Red Dead Redemption Undead Nightmare
R* wie jak robić DLC