Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsza gra w którą nikt nie grał!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-gra-w-ktora-nikt-nie-gral
Do kategorii "najlepsza gra w którą nikt nie grał" nie pasuje mi Amnesia i SMB. Wydaje mi się że obydwie gry dość szybko zdobyły duże ilości fanów.
Ja bym jeszcze dodał SplatterHouse na X360/PS3 ciekawa produkcja wart uwagi
SMB trafił przez pomyłkę przy wprowadzaniu gier w pliku przez pomyłkę. Błąd naprawiony. Przepraszamy :)
Mi brakuje jeszcze kategorii "Najgorsza gra w którą wszyscy grali" kilka kandydatów do tego tytułu by się znalazło :)
Nie wiem co ludzie widzą w tym enslaved. Dla mnie , ta gra jest po prostu nudna. Same schematy ..
Biegniemy , chowamy się za przeszkodą , przywołujemy przyjaciółkę by odwróciła uwagę wrogów , walczymy. I tak non stop.
spoiler start
Tylko nie piszcie ,że w Call of Duty się tylko biega i strzela. :P
spoiler stop
Głosuję na Enslaved. Według mnie bardzo fajna gra, a do tego nie ma na co głosować w tej kategorii.
Oddałem głos na armę bo ta seria wyróżnia się od innych. Kategoria jest absurdalna.
Dlaczego na wykresach jest Super Meat Boy a nie ma możliwości głosowania na niego??(przynajmiej ja nie mam)
Tak właściwie dlaczego MAG trafił na tą listę? Z tego co widzę, w czarodzieja gra sporo osób.
Zdecydowanie Enslaved: Odyssey to the West, gra bardzo fajna, a tylko 420 tyś sprzedanych kopii na 2 konsole..może wydadzą na PC :)
Nie wiem o co chodzi. Czemu MAG jest?
Sam nie wiem dlaczego odwiedziłem tą kategorie, ale jak zobaczyłem Enslaved to zdecydowałem, że jednak zagłosuje!!
Tutaj powinna być również gra Transformers Wojna o Cybertron. Gra bardzo fajna i według mnie trochę niedoceniona przez graczy.
zagłosowałem na Amnesie bo dopiero w czasie głosowania dowiedziałem się że jest taka gra