Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsza gra na Xbox 360!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-gra-na-platformy-mobilne
God of War: Ghost of Sparta
btw."Najlepsza gra na Xbox 360! " a nie na platformy mobilne czasem?
Biedza z nedza w tej kategorii, doczekam sie kiedys nalezytego podejscia do sprawy?
Tu nawet nie ma się nad czym zastanawiać God of War: Ghost of Sparta miażdży wszystko inne.
Miałem dylemat GOW vs MGS jednakże jestem zbyt dużym fanem MGS'a aby zaznaczyć coś innego.
Miejmy nadzieje, że dzięki 3DSowie i NGP hanheldy staną się bardziej popularne w Polsce, bo obecnie, to kategoria IMO bez sensu. Choć GoW jest genialny, to moge się założyć, że 90% ludzi zagłosuje na niego, bo innych gier z PSP nie zna i kojarze marke ze stacjonarek ;)
Ja w kategorii gier na platformy mobilne oddałem głos na Angry Birds, bo to jedyna gra w którą gram na swoim telefonie, ale również dlatego, że ta gra jest IMO jedna z najbardziej wciągających gier w jakie grałem na telefonie.
God of War : Ghost of Sparta - najlepsza gra ze wszystkich umieszczonych w tej kategorii.
imo powinno byc duzo wiecej tutaj gier, w koncu na app store wychodzi tego masa. i nie mowie tu wcale o badziewiach, tylko o bardzo grywalnych tytulach, chocby real racing 2, daleko nie szukajac
Bezkonkurencyjnie wygra God Of War
Autorzy tego plebiscytu nie popisali sie raczej znajomością gier na iphon'a,przeciez takie tytuły jak modern combat 2,N.O.V.A 2 lub real racing 2 to naprawde hity,którie mialy by szanse na wygraną.
Angry Birds ta gra to najbardziej wciągająca frustrująca gra na telefon w jaką kiedykolwiek grałem zwłaszcza gdy świnia leży koło ptaka i nie wybucha :( ale głosuje na nią :D
jak dla mnie tylko na AB. jest na wszystkie platformy
iphone/ipad, android, symbian, psp, DS, xbox360, ps3, wii(nie jestem pewien) i PC
a God of War tylko na PSP ;-(
Tylko Kratos...
Ha ha ha fajna kategoria ciekawe kto wygra ?? ( xD) ja stawiam na God of War: Ghost of Sparta ale on nie ma szans x)