Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsza gra na PC!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-gra-na-pc
dlaczego mam kominikat, ze musze sie zalogowac aby oddac glos jezeli jestem zalogowant ???
Ciężki wybór. Długo się wahałem, bo to był udany rok w grach komputerowych, wiele gier mi się bardzo podobało. Ostatecznie zagłosowałem(i nie tylko w tej kategorii) na Mass Effect 2 :)
Szkoda, że nie ma Bioshocka 2 w kategorii najlepszej muzyki, niby rozumiem że to ma być muzyka specjalnie stworzona dla gry, ale mimo wszystko(a czy do Mafii 2 czasem nie użyto również prawdziwej muzyki?) ;/
Mass Effect 2.
Jeśli byłaby kategoria " Niedocenione gry 2010 roku" bez zawachania wytypowałbym Convictiona.
Mass Effect 2 oczywiście.
Po przejrzeniu listy bez wahania wybrałem Mass Effect 2. Zdecydowanie najlepsza gra w jaka grałem.
szczerze patrząc na tą liste to nie było w czym wybierac;/
COd Black Ops to gra na krótki okres czasu bo zaraz musisz kupic płatny dodatek... bardzo mało serwerów jest do COD'a i osob grajacych a szkoda bo gra całkiem spoko - bardzo dynamiczna napewno
Battlefield2 Bad Company 2 to abrdzo świetna gra z genialnym silniekiem graficznym fizycznym i takze multiplayerem szkoda jedynie ze dodatek vietnam jest płatny;/ co wpływa negatywnie na liczbe osob grających w tą gre;/
dlaczego nie zrobią gry w którą bedzie można pograć przez 3,4 czy 8 lat bez dodatkowego płacenia za mapy dodatki czy jakiekolwiek modyfikacje;/ (mam na mysli CS 1,6 i CS Source który sie pojawił w 2003roku i do tej pory gra w niego dziennie ponad 60tys osob)
tyle w temacie
Pozdro
Jasne, że Mass Effect 2.
Grałem w mass efecta2 i w CoD Black Ops;)
Zdecydowanie wybieram CoD
Dla mnie Mafia II mimo wszystko. ;)
Ja wybrałem Fallout: New Vegas. Jak dla mnie gra o wiele lepsza, dłuższa i dojrzalsza niż fajny ME2.
Tak naprawdę żadna z wymienionych gier nie jest dla mnie wyjątkowa. Ten rok był raczej słaby i jedyne co zagrywam to World of Tanks i PES 2011
Po namyśle jednak Mass Effect 2
Oczywiście najlepszy exclusive na PC tego roku: Starcraft II :).
eJay: Odnalazłem bratnią duszę :) ME2 jest jak Ty to ująłeś tylko "fajny". Głos na dziecko Obsidianu !!!
brawo. w kategoriach pc, x360 i ps3 te same gry. wiekszosc multiplatformowek. jaki ma sens wiec robienie osobnych kategorii?
Nie grałem w ME2, ale kocham gry akcji, gry z otwartym światem, ze świetną fabułą i z genialnym klimatem, także więc jestem pewien, że tak czy tak głos oddałbym na Mafię 2.
Z tego co widzę większość typuje ME2 ale ja jego na nie widzę na wykazie procentowym. Mam nadzieję że to jakiś błąd bo ta gra musi wygrać w tej kategorii
A gdzie jest StarCraft II: Wings of Liberty i nie pokazuje statystka? Tylko pokazuje 10 gry.
Wstyd mi za pecetowców. Żeby Bad Company 2, Black Ops i Bio 2 byly w czolowce...
Tu niby wiekszosc osob w komentarzach wypisuje, ze glosuje na Mass Effect 2, a w tabelce nawet nie widac tej pozycji...
Rece opadaja.
jeszcze się zagłosuje ale na razie to nie wiem za bardzo bo w większość nie grałem bo kompa mam od nie dawna
raziel88ck ---> A nie przyszło Ci do głowy że tytuły układane są w kolejności alfabetycznej i mają się nijak do tego jak kto głosuje?
Wyniki masz niżej....
Star Kraft Dwa
AIDIDPl - Lecz wczesniej wyniki byly identyczny z tym sortowaniem alfabetycznym.
Mi wstyd za to ,że nikt nie głosuje na BioShock'a 2. ;(
A ode mnie głos poszedł na... Settlers 7. Zawsze miałem sentyment do tej serii, z bólem obserwowałem staczenia się (już nie taka wciągająca IV, bardzo słabe, bez klimatu V i VI), a 7 na nowo pokazała, że Settlersi mogą być fajni. Co prawda mechanika dosyć znacznie się zmieniła, ale duch osadników został zachowany :)
Ja wybrałem Fallout: New Vegas. Jak dla mnie gra o wiele lepsza, dłuższa i dojrzalsza niż fajny ME2.
200% procent poparcia.
@Lukas172_Nomad_
Dlaczego nikt? Ja np. długo się wahałem właśnie między Bioshockiem 2, a innymi tytułami :)
Ja również uważam, że New Vegas jest lepszy niż Mass Effect 2, dlatego oddałem na niego głos w kategorii "gra roku", ponieważ nie było Just Cause 2. W tej kategorii głos na JC2 :)
Tylko Mass Effect 2!!!
zaskakuje mnie że na pozycji jest zabugowany i borykający się z problemami technicznymi CoD a wogóle nie ma Splinter Cell Conviction
I znowu ME2 pozamiatał!
StarCraft II: Wings of Liberty
Mafia II na 2 miejscu? Świat oszalał. Nie chodzi mi o sam gameplay ale o to, że twórcy wycieli połowę gry i rzucili frajerom ochłap a potem dymali ich bez wazeliny za dlc. Teraz ci sami ludzie głosują na Mafię II... Nie ma to jak zostać osikanym i udawać, że to deszczyk pada.
To jest właśnie Polska - dzieci z GoL'a nie mają kasy żeby kupić StarCraft'a 2 i głosuja na inne szmiry. Tutaj powinna być walka o miejsca od 2 w dół. Bo StarCraft 2 to nie rewolucja, ale RTS idealny i w pełni zasługuje na pierwsze miejsce.
Karule-> A nie przyszło ci może do głowy, że komuś może się podobać bardziej taki ME2 czy BC2 od StarCrafta 2? Druga sprawa, to skąd wiesz, że nie mają kasy? Może poprostu niektórym ludziom szkoda jest wywalic 2 stówy za grę? O SC2 się nie wypowiem, bo nie grałem. Dopóki nie stanieje, nie mam zamiaru nawet zdjąc z półki w sklepie i czytać opisu z tylnej strony okładki.
SC2 i koniec . dajcie wygrać nagrodę dla najlepszej gry na pc, grze na pc, a nie multiplatformówce (z całym szacunkiem, jestem fanem uniwersum ME)
to oddawanie głosów nie jest żadną miarą, bo i tak mało kto w ogóle grał we wszystkie gry z listy. I gdzie tu obiektywizm? A ja głosuje na PES2011 bo go tu nie ma tylko ta słabiuuuuutka Fifka
Grałem we wszystko poza Gray Matter i RUSE.najlepsza MafiaII a ME2 troche nudziarskie.Star craft 2 to największe gówno roku 2010
Matko co to się stało, że Bug Opsy poszły tak w górę? Ferie się zaczęły w Warszawie czy jak? o.O
Battlefield: Bad Company 2 - średni singel i super multi zatrzymują gracza na długie godziny
Głos poszedł na Mass Effect 2 - najlepsza gierka, w jaką grałam do tej pory. :)
mass effect rządzi.
Oczywiście Mass Effect 2