Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsza gra na kontrolery ruchowe!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-gra-na-kontrolery-ruchowe
Super Mario Galaxy 2
Dlaczego nie ma uwzględnionego Sport Champions?
IMO najlepszej obok Dance Central (jedyna sensowna na Kinecta) gry na kontroler ruchu w r. 2010
no właśnie gdzie jest Sport Champions, gdzie jest The Shoot?
Na co ma niby posiadacz Move zagłosować? Na The Fight które zostało ocenione na 3/10?
Ktoś tu niezle dał dupska..
Gdzie jest Sport Champions? Must have startowe dla Move, a ktoś tutaj kombinuje. Przecież nie zagłosuję na to gówno z Ibiszem.
Super Mario Galaxy 2 :) Start the Party - nie skomentuję umieszczenia tego w tym rankingu, bo pewnie spowodowane jest to tym, że na razie ukazało się mało gier.
gry-online kupione przez Microsoft,normalnie nie ma gier na ps move co ca porażka. Sport champions zdecydowanie najlepsze i havy hain też . Zawiodłem się na Was.
jeszcze raz sie pytam gdzie jest sprorts champions? moze jakis chlopczyk sie w koncu przyzna ze sprzedaliscie sie MS?
Ja nie rozumiem dlaczego dostaliśmy dwie najsłabiej oceniane pozycje na move:
The Fight: Lights Out - średnia ocen 48
Start the Party! - średnia ocen 55
Podczas gdy np.:
Sports Champions - 76
Echochrome II - 79
Heavy Rain - 87
etc.
Kinectimals :D
wy chyba sobie jaja robicie skoro tu nominowaliście The Fight. Przecież to gniot jakich mało. Zamiast tego powinno być tutaj Sports Champions
"jak wybieraliśmy gry?"
Chu*owo.
Popieram, brak sport champions kompletnym absurdem.
no to juz wiemy jaki kontroler redakcja chce aby wygral :S
bo jak dlamnie to Sports Champions jest jedna z najlepszych gier na kontrolery ruchu.
No i Havy rain, M.A.G, Echochrome II tez go obsluguja wiec to tez sa i pewnym stopniu gry na kontroler ruchy wiec mysle ze tez powinny sie totaj znalesc.
Ale brak Sport champions to jest porazka :S:S
co wy se jaja robicie?????
no żarty chyba, gdzie posialiście Sport Champions.
Potem będziecie cały kolejny rok mówić że Microsoft wygrał z grami na kontrolery ruchowe !!!
MS posmarowal i tyle. Wobec tego proponuje masowe glosowanie na najgorszy szit na move - The Fight!! Niech wygra The Fight!!
Jezu... w czym niby Kinect Sports jest lepsze od Sports Champions, którego nie uwzględniliście? Bardzo proszę o wyczerpującą odpowiedź odnośnie takiej decyzji. Inaczej winę za to ponosi wszechobecna głupota ludzka, której do tej pory w serwisie GOLa brakowało. To proszę mi się przyznać raz dwa, który z redaktorów GOLa jest kretynem, lub podać pisemnie powód nie umieszczenia Sports Champions w zestawieniu.
dziwna kategoria - mario prawie wcale nie korzysta z kontrolerów ruchowych. Ale i tak jest najlepsze w tym zestawieniu
gry-online zmusiło mnie do zagłosowania na the fight najgorszy tytuł ale skoro opłaca ich microsoft to nie zasługują na normalne głosowanie . Brak tytułów ps 3 skreśla dla mnie ten portal ... szkoda słów....
Ludzie,ale wy nie którzy jestescie tępi! Jakie THE FIGHT?!?!?!ŻAŁOSNE. Oczywista oczywistość,ze Dance Central - najlepsza gra na ruchowe. Patrząc mym obiektywnym Pecetowym okiem! LUDZIE!
najlepsza gra to sport champions, heavy hain, the shoots . A nie jakieś dance central dla dziewczynek. Gry online też nie dodało do kategorii tron, władcę pierścieni i ruse - dlaczego ?? wiadomo bo o tym wspomnieliśmy kilka razy.... na kloca same gnioty są obecnie - move wgniata kinnecta bez dwóch zdań....
przypominam panowie glosujemy na the fight ;x caly ten plebiscyt to o dupe potłuc MS posmarowal nie ma sports chamions wiec zrobmy burdel i niech wygra najgorszy crap
GDZIE JEST SPORT CHAMPION??????????????????????????????????????????????????????
TO NAJLEPSZA GRA NA RUCH W JAKĄ KIEDYKOLWIEK GRAŁEM!!!!!!!!!!!!!!! GRAM W NIĄ CODZIENNIE ZAGŁOSOWAŁEM NA FIGHT ALE TO BEZ SENSU A CO TU ROBI START THE PART TO GRA NA IMPREZE NIE POWINNO JEJ TUTAJ BYĆ
Start the Party świetna gra na Move i bardzo fajne mini gierki
Gra, wypasiona ta gra, można poczuć się jak w realu
Mam pytanie. Skoro narzekacie na the fight to co to badziewie robi na szczycie zamiast mario galaxy 2, które ma średnią 97 procent? Jesteście nienormalni?