Zapraszamy do głosowania w plebiscycie GRA ROKU 2009: Najlepszy tryb sieciowy
Dziwie sie, ze MW2 i L4D2 maja przewage nad Battlefield 1943, poniewaz ta gra zjada na sniadanie oba tytuly, ktore sa w multi slabe w przypadku MW2. L4D2 to dla mnie dodatek, a nie pelnoprawna gra, a znikoma ilosc zmian w stosunku do jedynki jeszcze bardziej obniza i tak niska note dla tego produktu. Niczym szczegolnym nie zachwyca. Battlefield 1943 rzadzi!
MW2, pomimo braku dedyków gra mi się całkiem przyjemnie, więc na niego poszedł głos.
MW2. Nawet jeżeli single jest krótki i troszkę przereklamowany, to multi (zwłaszcza Spec-Ops) zmiotły konkurencję w tym roku.
Battlefield 1943, na MW2 zawiodłem się bardzo :( głosy na MW2 to chyba oddali ci co nie grali w żadną z powyższych gier lub zapaleni fanboje IW którzy pójdą na śmierć w ich obronie :/
To się nazywa klient idealny. Wcisną mu gniota a on jeszcze będzie chodził zadowolony.
Niestety prawda też jest taka, że konkurencja przespała rok 2009 i na PC nie wyszło nic godnego uwagi...
Za to 2010 szykuje się dobrze :) BC2, MoH, BF1943
Lol, gdzie Killzone 2
Może i MW2 wypadło blado bez tych dedyków ale konkurencja też nie ma się czym pochwalić... punkt dla mw2.
Single w MW2 może nie zachwyca, za to tryb sieciowy jest genialny i bezkonkurencyjny w 2009r.
A gdzie KILLZONE 2 przecież wymiata do dzis!!a MW2 to jak ktoś lubi powtórkę i prawie to samo z przed kilku lat to w sumie fajny i wymagający gracz z niego buhhaaa!!
MW2 jak na razie bo już niedługo >> Bad Company 2 :D
przecież bf 1943 jeszcze nie wyszedł
Gdzie jest KZ2 , Halo ODST , U2 ? powiniscie liste gier w tej kategori na nowo robic :)
Jak sam wynik pokazuje, w tej rywalizacji MW2 jest chyba bezkonkurencyjny więc na niego oddałem głos :)
ci co zaglosowali w kategorii najlepszy tryb sieciowy na Call of Duty: Modern Warfare 2
chyba w niego nie grali
biorac pod uwage sama rozgrywke to jest najlepsza gra multi tego roku ale dodajac do tego cala zniszczona przez konsolowa nature reszte wychodzi niegrywalny produkt szargajacy nerwy
SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL
Czemu w trybie sieciowym nie ma Killzone 2 !!!! ????
W tej kategorii nie miałem wątpliwości. Killzone 2!!! To najlepsze multi w jakie grałem w życiu. Nie głosowałem w tej kategorii bo król może być tylko jeden. Dodajcie Killzone 2 !!! One musi się tu znaleźć !!!
KILLZONE 2 KILLZONE 2 KILLZONE 2 KILLZONE 2 KILLZONE 2 KILLZONE 2
MW2 pierwsze?? Według mnie tam jest najbardziej uciążliwy mp (migracje Hosta, wszechobecne lagi itp.) Ja tam głosowałem na Battlefielda 1943.
OMGWTFBBQ, jakim cudem MW2 wyszło tak daleko?
Multi jest... średnie. Jakby były dedyki i żadnych problemów z migracjami hosta, do tego możliwość własnoręcznej konfiguracji serwera (GDZIE SĄ SERWERY TDM HC Z KILLCAMEM?!)...
Battlefield '43? A co w nim takiego ciekawego? Może i się gra fajnie, ale 4 mapy... za 50zł... Kiepsko to widzę.
Wybrałem Left 4 Dead 2. Gra się przyjemnie (szczególnie z ludźmi rozgarniętymi) i nie ma większych problemów z rozgrywką. No i dodatkowe mapy można albo samemu zrobić, albo ściągnąć ^^
jak to jest ze najpierw wszyscy piszceli ze COD bedzie miec do du** ten tryb sieciowy a tu nagle jest pierwszy z taką przewagą?
Zamiast tego MW2, który wg mnie jest gniotem powinniście dać Call of Duty 4. To była najlepsza część tej serii.
Gdzie Halo 3: ODST?!
WTF?!?!?!!? Gdzie Killzone 2??!!
oczywiście Call of Duty: Modern Warfare 2
Ja jak zobaczyłem kategorie "Najlepszy tryb sieciowy", to pierwsze na co chciałem zagłosować to był Killzone 2, jednak w ankiecie go nie było, tak więc głosuję na Call of Duty: Modern Warfare 2.
do tych wszystkich co chca głosować o Killzone 2 pomyślcie trochę nad tym jak można grać w tą grę poniewaz jest tylko na PlayStation robione nie na kompa dla mnie Call Of Duty:Modern Warfare 2 jest dobry
MW2 pierwsze ??!! TO JUZ LEPIEJ W BORDERLADNSA ZE ZNAJOMYMI SIE GRALO... Masakra ... Co potrafi zdzialac dabra reklama ... ;/
Oczywiscie maniacy zaglosuja na cod ktory jest wprost beznadziejny(dla odmiany powiem,ze bylem maniakiem do 2,w 4tez chetnei gralem procz multi ktory jest beznadziejny a cod 4,2 nie ruszylem..)
Biorąc pod uwagę, że w MW2 tryb sieciowy nie wnosi NIC nowego, zagłosowałem na L4D2.
Blood88 dobra reklama heahehaa w życiu nie słyszałem czegoś takiego xD Jak wiesz Cod wyszedł już grubo czasu temu i jak wiesz każdy już w nią grał i jak już wiesz wtedy każdy daje głos na te grę co ma do tego reklama xD heahehahae
pub warriorzy co myślą że są dobrzy, oczywiście głosują na MW 2 gdzie pingi 120->
Kto nominował te gry do najlepszego trybu sieciowego, bo o ile MW2 i Left for Dead 2 mogę jeszcze jakoś przełknąć to Battlefield 1943 i Bordearlasnds jakoś nie. Battlefield 1943 ma ogrom map (całe trzy!), ale to nie wszystko mamy również mnóstwo trybów rozgrywki (aż jeden!).
Natomiast w Borderlands jest tylko co-op, w którym nikt nie wykonuje wspólnych misji tylko się wszyscy sieczą (nie mówiąc o grze na podzielonym ekranie).
MW 2 ALE KILLZONE 2 BARDZIEJ ZASŁUGUJE NA PIERWSZE MIEJSCE POSIADAM PC I PS3 I KILLZONE 2 WYMIATA
Ludzie co wy robicie? Multi w MW2 to śmiech na sali oni więcej grali w bierki niż pracowali nad multi...
A Valve naprawdę pracowało i zrobiło genialny Multi w l4d2 ZMIENIAĆ WSZYSCY GŁOSY!
l4d 2 jest 10000 razy lepsze od tego gównianego mw 2 mam obie gry i wole l4d
zabrakło jedynie tf2