Zapraszamy do głosowania w plebiscycie GRA ROKU 2009: Najlepsza gra na PS3
Swoj glos dalem dla Uncharted 2: Among Thieves, poniewaz uwazam, ze jest to najlepsza i najbardziej przelomowa gra na ps3.
Oczywiście FIFA 10, zdecydowanie najlepsza gra na tej konsoli.
Killzone 2
Uncharted 2, ta grafika , cud!
Ja pierdziele... Przeszedłem Uncharted 2 chyba z 3 razy i stwierdziłem że ją sprzedam, ale jak zagrałem dzisiaj w demo to tak mnie wciągnęła ta historia(w tym demku są tylko 2 cut scenki) że dosłowanie rzygać mi się zachciało(ale tylko za moment). Ta gra miażdży grafiką, fabułą i wogóle wszystkim! Ciekawe kto odpowiada za fabułe w U2?
poszedl glos na U2
Tutaj nie bylo konkurencji....;)
Uncharted 2 poszedł głos...;)) ale w następnym roku(jeśli kontynuują ten konkurs) oddam na God of war 3;)) (chyba, że wyjdzie uncharted 3 i będzie lepszy od GoW3, to wtedy się zastanowię)
Zdecydowanie Uncharted 2.
raziel88ck - Ty w ogóle grałeś, w to? czy tylko o tej grze słyszałeś.... bo w komentarzach do Najlepszej gry 2009r... twierdzisz, że nie masz konsoli...a więc??
I może jeszcze pochwal się na kogo zagłosowałeś..... w kategorii gra roku 2009!!?
Ja przyznam się, że w obu kategoriach zagłosowałem na Uncharted 2....!!
grendys11 - nie mam konsoli, ale gralem u kumpla. Co do kategorii gra roku 2009 patrzac na spaczone wyniki zdecydowalem sie zaglosowac na kolejna swietna produkcje jaka jest Assassin's Creed II. Powod byl prosty, Uncharted 2 i tak nie ma szans na wygrana z powodu eksluzywnosci (mniej osob mialo okazje poznac to dzielo niestety), a nie pozwole aby taki okrojony sredniak jakim jest COD MW2 wygral, dlatego pomoglem grze, ktora ma szanse wygrac z tym przereklamowanym i spalonym kotletem.
Nie ma innej możliwości jak Uncharted 2 ;] NG wykonał kawał dobrej roboty.
Uncharted 2 jest najpiękniejszą,najcudowniejszą,najlepszą,grą jaką grałem w swoim życiu a troszke tych wiosenek już jest!!!! Ale czekam na GOD OF WAR 3
Uncharted 2 zasłużenie prowadzi, dziwi mnie tylko czemu inFamous jest tak nisko
Najlepszego jest w uncharted2 :)
Mój głos na Uncharted 2, piękna grafika i świetna grywalność.
Heavy Deszcz -
Ja pierdziele... Przeszedłem Uncharted 2 chyba z 3 razy i stwierdziłem że ją sprzedam, ale jak zagrałem dzisiaj w demo to tak mnie wciągnęła ta historia(w tym demku są tylko 2 cut scenki) że dosłowanie rzygać mi się zachciało(ale tylko za moment). Ta gra miażdży grafiką, fabułą i wogóle wszystkim! Ciekawe kto odpowiada za fabułe w U2?
Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi w twoim poście? Najpierw piszesz że przeszedłeś Uncharted 2 już 3 razy i chcesz je sprzedać ale zagrałeś w demo i cię wciągneła historia tak bardzo że ci się rzygać chciało?
UNCHARTET 2 TO CUDOWNA GRA ALE JA WRAZ WOLE KILLZONE 2
Ja w tej kategorii glosuje na Killzone 2, poniewaz U2 jest moim zdaniem najlepsza giera na wszystkie platformy w ogole.