Zapraszamy do głosowania w plebiscycie GRA ROKU 2009: Najlepsza gra dla całej rodziny
Za bardzo te gry mnie nie interesuja, ale z tych gier, zainteresowalbym sie albo The Beatles: Rock Band, albo Guitar Hero: Metallica. To dlatego, ze nie jestem za sportem, ain za techno, a EyePet, rowniez mnie nie interesuje ani nikogo w moim domu. Zaglosowalem na The Beatles: Rock Band tylko dlatego, ze i ja i moj ojciec lubi ten zespol, natomiast jesli chodzi o Metallice, no to niestety tylko ja lubie, wiec wynik jest dla mnie oczywisty.
Hehe, każdy członek mojej rodziny uwielbia Metallicę, to i wybór prosty ;).
U mnie również głos na Metallice. Cała rodzinka też lubi. Zdecydowanie bardziej z przymusu, niż z wyboru, ale fakt pozostaje faktem. :-)
u mnie lepiej by wypadli beatelsi
Najbardziej z tych wszystkich gier spodobał mi się EyePet. Może nie jest znakomity, ale na pewno innowacyjny.
Moim zdaniem w tej kategorii daliście trochę ciała. Brak takiego tytułu jak BUZZ!: Świat Quizów, w momencie, kiedy dajecie DJ Hero, czy Metallicę jest conajmniej dziwny. BUZZ jest o wiele bardziej rodzinny niż te dwa tytuły.
Akurat w tej kategorii nie ma co się zasłaniać metodą wyboru gier, która opublikowaliście, bo tytułów jest zaledwie 5. Więc dołożenie jednego, czy dwóch "samodzielnie" nie powinno być problemem.
HAHA dobre GH Metallica dla dzieciaka :PP
mało tych gier w porównaniu do plebiscytu na GT.com :/
Akurat w tej kategorii kandydaci są chyba z kapelusza wyciągnięci... A gdzie Flower? Musiałem wybrać WiiSports.
EyePet bardzo ciekawa gra :)
Z moim sześciolatkiem zasuwamy w GH5 i jest radośnie. Jak się nam ogra GH5 już postanowiony jest zakup GH-M (po odsłuchaniu wstępnym kawałków na tubie).
eyepet jest grą dla dzieci, dla całej rodziny lepsze jest Wii sport, w eyepet gra raczej jedna osoba na raz
jezeli dla calej rodziny to z wymienionych gier powinno wygrac wii sports resort a eye pet zasluguje na 2 miejsce bo rodzinne to do konca nie jest
Czy tylko rozmiesza GH Metallica w zestawieniu? Oczywiście świetna gra casualowa jak każde inne GH, ale jak człowiek sobie spróbuje wyobrazić rodzinkę rodem z reklam Nintendo z ucieszeniem tłuczących riff mastera...