Na jaką grę tego roku oczekujecie ?
GTA 5 na blaszaki w końcu
To GTA V w końcu wyjdzie na blaszaka !? Bo ja już się pogubiłem.
Pewnie. Nawet już preordery można składać.
Wszystkie ważne RPGi jakie wyjdą w tym i w przyszłym roku i Diablo 3 Reaper of Souls, ale to już tylko do wtorku ;)
Od najważniejszej :)
Forza 5 z premierą XO w polsce, GTAV PS4 :), driveclub, the Crew, diablo 3 na ps4, no i może trochę na watch dogs i wolfenstein to najbliższa przyszłość na co czekam :)
Wiedźmin 3 i Dragon Age.
To gry, które kupię na 100%.
Co do wspomnianego wyżej GTA V, szczerze mówiąc nie wiem czy kiedykolwiek wyjdzie na PC ale nawet chodzi mi po głowie żeby kupić konsolę, specjalnie dla tej gry.
Ja czekam na nowego AC,Batmana i Watch dogs na inne gry zbytnio nie czekam co najwyżej na The Crew :)
Crimes and Punishments oraz wyzej wspomniany Arkham Knight.
Tylko Wiesiek i mogę sprzedać komputer.
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Stronghold: Crusader II
Watch Dogs, Wolfenstein The new order, Mourdered Soul Suspect, Mad Max, The Evil Within, AC Unity, Batman Arkham Knight i to chyba tyle
The Order: 1886
Uncharted (oby wyszło w tym roku)
Mad Max
Batman Arkham Knight
Bayonetta 2
Destiny
Final Fantasy XV
Persona 5
Quantum Break
Nic innego ciekawego raczej nie ma.
Nowy Ił, oby nie był tak spartaczony jak ostatni.
- Risen 3
- GTA V na PC
- Wiedźmin 3
- Jakakolwiek gra wyścigowa na poziomie Forzy 4, na kompa
GTA V, Risen 3, Watch_Dogs, Batman, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, Mourdered Soul Suspect, Dragon Age, Mad Max.
W tym roku to tylko nowy Dragon Age. Za to w przyszłym Wiedźmin 3 i Metal Gear Solid: TPP
- Jakakolwiek gra wyścigowa na poziomie Forzy 4, na kompa
No przydałaby się.
A ja czekam też na BeamNG.drive z tym co w tej grze miało być (pościgi, kariera, itp).
Wiedźmin, Wasteland, Dragon Age, Dying Light, Mad Max, Goat Simulator.
w tym roku miał wyjść wiedźmin, przesuneli go więc jedyna dobra gra to dayz. Dodadzą zaplanowane bajery na ten rok i gra będzie miodna. No ewentualnie gta na pc, ale to dayz niema porównania.
Tego roku?
Watch_Dogs, Assassin's Creed:Unity, Dying Light, Risen 3, Wolfenstein The New Order, Batman Arkham Knight