Witam ( z gory przepraszam za brak polskich znakow )
Poszukuje dobrej gry Mmorpg . Gra musi byc bezplatna oraz musi grac w nia wiele ludzi . Milo by bylo gdyby gra byla po polsku , poniewaz chce tez wciagnac w nia znajomych :D . Wykluczamy Metina ... ;p .
Runes of Magic spełnia wszystkie wymogi.
Do tego (nie po polsku) : Aion, Age of Conan, TERA.
Tibia OTS Altaron. Ja nie gram ale mój kolega gra i jeszcze mnie nakłania więc warto polecić
Po polsku
Niedługo startuje polska wersja Lineage 2
http://lineage2.eu/pl
Allods Online
Więcej propozycji Tu
https://www.gry-online.pl/forum/gry-mmorpg-po-polsku/z1b81105
Nie po polsku
Dungeon and Dragons Online (DDO)
Lord of the Rings Online (LOTRO)
Aion
Ja gram w Drakensang. Gra w nią cała Europa w tym dość licznie Polacy. Wcześniej grałem w Metina ale mnie znudził.
Poniżej link z bonusem dla mnie jeśli osiągniesz min 15 poziom :-)
[link]
Polecam
Od siebie polecam Tere Online, a jak nie to Rift ostatnio przeszedł na f2p. Ludzie narzekali trochę na kolejki z tego co widziałem, ale już chyba jest lepiej :) Nie polecam za to Neverwintera.
Siema zapraszam na:
mattots.pl
tibia 7.92
OTS DEDYKOWANY 24/7
-Sympatyczna Atmosfera.
-Mili GM-owie
Nowe Expowiska.
Pograj sobie w WOW-a na Sunewall :D żart :D
adf.ly/ZMmG6 Forge of Empires
adf.ly/ZMmG6 World of thanks
adf.ly/ZMnBk Drakensang PL
adf.ly/ZMnGSPanzar PL
Path of Exile polecam. Za WoT'em, LoL'em najlepsza darmowa gra.
Tera / Path of exile
nie po polsku, ale myślę, że to nie problem [?]
Grałem dużo w mmorpg, ale od marca zaisntalowałem dla jaj League of Legends i gram do dzisiaj. Najlepsza gra po necie chyba. :D
Ja bardo lubię pykać w BloodWars :) sporo osób gra, jest po polsku i jest bezpłatna ^^ zapraszam do klanu Sharknado :D
Tak chcesz darmową to polecam TESO, cena tylko 419,99 zł + 50 zł abonament. Normalnie jak za darmo.
muve.pl/pc/rpg/the-elder-scrolls-online-pc/64187
Wersja polska jest po angielsku, wiec przy okazji nie musisz płacić za darmowy kurs języka!
Jak najbardziej polecam TERA Online. Co do Runes of Magic to kiedyś grałem (2 lata temu), włączyłem sobie wczoraj i miałem ochotę rzygnąć, TERA o wiele lepsza. Jeszcze Drakensang Online, przeglądarkowa, zajebista. Możesz też Royal Questa obczaić ale się szybko nudzi.