Witam, w tym wątku proszę o pomoc związaną z grą Gothic 3.
Problem polega na tym, że podczas wykonywania zadań w Monterze, mam quest dotyczący zabicia złodzieji zboża i nigdzie nie mogę ich znaleźć. Tak wiem, że poprostu mógłbym pominąć ten quest, ale akurat muszą go wykonać ponieważ po wykonaniu dostanę punkty reputacji w Monterze potrzebne do wejścia do centralnej części zamku zamku, a zostało mi już tylko to i jeszcze jedno dotyczące zaniesienia zboża Sanfordowi, ale to chyba ci złodzieje mają reszte zboża.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Złodzieje zboża ukrywają się w niewielkim obozowisku, położonym kilkaset metrów od farmy. W leśnej gęstwinie łatwo przeoczyć ich kryjówkę, dlatego prosto z gospodarstwa skieruj się na północ i podążaj naprzód, trzymając się blisko łańcucha górskiego po prawej stronie. Po krótkiej wędrówce powinieneś zobaczyć drewniane barykady oraz płonące ognisko, świadczące o obecności ludzi. W obozie przebywa siedmiu bezwzględnych bandytów.
1) to farma, 3) to złodzieje zboża.
Tu masz wszystkie zadania na reputację w Monterze:
- Dennis chce, żeby Bradley lepiej traktował niewolników – 4
- Jak lojalni są wobec Orków ich najemnicy – 5
- Kelvin wraca do pracy w świątyni – 2
- Marik chce listę niewolników Bradleya – 4
- Mleko dla opiekuna magazynu – 2
- Niech najemnik Trano dowie się, że nie dostanie pensji – 4
- Niewolnik Leon znów pracuje w świątyni – 2
- Nowa zmiana w obozie niewolników – 4
- Odbierz daninę z farmy Domenika – 6
- Pokonaj Dana na arenie – 7
- Pokonaj Fedora na arenie – 7
- Pokonaj Goose’a na arenie – 7
- Pokonaj na arenie mistrza Ashtona – 10
- Pokonaj Ugo na arenie – 7
- Powiedz Dennisowi, że Bradley potrzebuje nowych niewolników – 4
- Przynieś Marikowi dowód, że Ashton podkrada złoto – 4
- Pszenica dla opiekuna magazynu – 2
- Thorek potrzebuje magicznej rudy – 4
- Zgłoś się do przywódcy orkowych najemników w Monterze – 2
- Złodzieje ziarna muszą zaprzestać swojego procederu – 7
- Znajdź i zabij agresywne wilki – 4
- Zwróć Bradleyowi skradzioną listę niewolników – 2
U.V.I. - więc jednak Twoja mapa powstała? ;) Można ją gdzieś znaleźć, czy zrobiłeś to tylko do użytku prywatnego?
Dzięki U.V. Impaler, dzięki twojej mapce udało mi się odnaleść i pokonać bandytów.
Ps. Ten Megaporadnik do G3 można znaleźć gdzieś na necie, czy jest przeznaczony do użytku prywatnego ?
Witam, ponownie proszę o pomoc w grze Gothic 3.
Tym razem mam problem z odnalezieniem kryjówki koczowników niedaleko miasta Braga, chodzi o to w której znajduje się Aila.
Bardzo proszę o pomoc.
Pamiętam jeszcze tą misję i jak zabierałem te worki z zbożem, kawał czasu temu jak grałem w tę grę :)