Gothic 3 - Patche się nie uruchamiają
Witam.Kupiłem Gothic 3 - chciałem zainstalować patcha,pierw pobrałem 1.75 który za nic nie chcę się odpalić klikam,klikam i nic... potem pobrałem 1.70 i także nie chcę się odpalić.... potem 1.6 aż w końcu patch 1.6 odpalił,ale i tak on sam nie wiele daję.Chciałbym zainstalować 1.75
W czym problem że patche nie reagują?
System to Windows Vista 32bit.
Gra oczywiście oryginalna (złota edycja)
Kurdę, już nie pamiętam jak to z tym jest. Nie jest tak może, że najpierw musi pójść dość spory patch 1.74?
Edit: Hehe. Dawno grałem. Wygląda na to, że powinno niby działać kurde normalnie na czystą wersję G3.
Zapomniałem dopisać że 1.74 był pierwszy:)
też nie chciał się uruchomić jedynie 1.6 poszedł tak jak napisałem wcześniej;P
Już nie mam siły:) gra zainstalowana jest od wczoraj bo dopiero wczoraj ją kupiłem więc próbowałem na "czystą" wersję
Kurdę lipa. Mam nadzieję, że ktoś pomoże, bo po tym patchu gra się na prawdę kompletnie inaczej :)
Nie pamiętam już do której gry, ale może właśnie do G3, patche były dziwnie skonstruowane. Po odpaleniu nic się nie pojawiało, bo się okazało, że w tle się on najpierw wypakowywał. A że sporo zajmował, to to długo trwało. Im więcej razy kliknęło się, tym dłużej cały proces trwał, bo wszystkie patche się wypakowywały i walczyły o zasoby.
Sprawdź menedżerze zasobów, czy przypadkiem nie ma otwartych kilku dziwnych procesów o jednakowej nazwie.
No właśnie jak próbowałem odpalać to było kilka ale dlatego że klikałem po kilka razy i komp znacznie przymulił :)
ale co to ma do rzeczy?:P
Fakt, fakt. Rzeczywiście tak chyba tu jest. Wywal je z procesów i uruchom ponownie, tylko raz i po prostu czekaj. Jak by nie było plik jest kolosalny więc to trwa trochę.
Kolego jesteś wielki:) wielkie dzięki :) wystarczyło tylko poczekać 5min...
Dzięki WSZYSTKIM za pomoc :)