Witam, jako iż forum gry-online.pl posiada największą ilość graczy wśród swoim użytkowników, chciałbym podzielić się z Wami moim najnowszym odkryciem. A mianowicie jest nim gra na przeglądarkę o nazwie Goldentowns, która niedawno ujrzała światło dzienne. Pomyślicie sobie, że gra jak to gra, sprawdzę, zobaczę, zostawię. I pewnie tak będzie, dlatego swojego posta kieruję do konkretnej grupy osób, którzy myśląc przyszłościowo oraz poprzez ciekawą rozgrywkę będą chcieli się w łatwy sposób dorobić. (mówiąc łatwy, nie mam na myśli zarabiania grubych milionów poprzez granie w grę przeglądarkową, ale z biegiem czasu, jeśli rozwiniemy wystarczająco swoje miasto, na pewno zarobimy na kratę piwa i dla siebie, i być dla kolegi) Wszystko w sposób legalny oraz uczciwy. Dobra koniec lukrowania, cukrowania. Kto chciałby poznać mechanizm owej gry, zapraszam do dyskusji w tym temacie. Jeśli zdecydujecie się na grę, proszę abyście założyli konto poprzez ten link:
www.goldentowns.com?i=75681
I teraz uwaga: jeśli założycie konto poprzez normalną rejestrację, profity otrzymywać będzie jakiś zagraniczny gracz, a rejestrując się z mojego linku macie możliwość wspierania Naszego kraju w grze oraz możecie liczyć na pomoc z mojej strony w związku z rozgrywką.