Każdy takie coś dostaje w dniu urodzin (o ile ma dobrze napisaną datę w ustawieniach). Przynajmniej teraz.

Zawsze takie coś jest. Ktoś ze znajomych albo rodziny złożył Ci już życzenia? Czy chcesz żeby anonimowi internauci Ci je składali?
Zyczenia to mi skladali juz po 0:00 a nie pisalem tego aby prosic sie o e-sto lat. Poprostu mnie to zaskoczylo :P
[5] Czlowiek ma wrazenie ze jest juz blizej niz dalej? :
Mam dopiero 19 ale juz powoli urodziny przestaja mnie bawic ;
Nigdy czegoś takiego nie miałem, pora sprawdzić ustawioną datę ;)
jest to wiek progu wkroczenia w 'dorosłość' i monotonię a wciąż każdy chce być młody i beztroski, dlatego nie chce pamiętać ile ma lat i wciąż się czuć na 17 :]
[12] dziwne nie dostalem tego kodu za to spam maili z roznych for o tresci "happy birthday Z3Mav" etc nadal naciera :D
A ten kod 30% wazny jest tylko w dzien urodzin czy jak? :P
# [1]
=D
MavericKK --> Wiadomość brzmiała mniej więcej tak: "Happy Birthday, We Got You a Gift!". Kod jest ważny 30 dni od dnia urodzin. ;]
Spam również mnie dotknął. W tym całym zgromadzeniu, wiadomość odnalazłem dopiero 2 dni po urodzinach.
Nie mowiac juz o facebooku co 5 minut telefon sie wydziera "masz nowe powiadomienie na facebooku"
Ja też dostałem
Łał, jesteś taki wyjątkowy.
Nie mowiac juz o facebooku co 5 minut telefon sie wydziera "masz nowe powiadomienie na facebooku"
Łał. Picie wódki online included?