Więc stało się coś dziwnego gram sobie gram aż nagle głośniki przestały wydawać jakikolwiek dźwiek
coś się popsuło ? wszystko jest podłączone , a światełko na ustawieniu głośnośći działa więc działa , ale brak dźwieku (jak podłaczam słuchawki pod głośniki też nie działają) co jest ?
Sprawdź na jakimś odtwarzaczu mp3 czy innym telefonie czy działają. Bo możliwe że padła Ci karta dźwiękowa.
spórbuj wetknąć słuchawki w wyjście karty muzycznej. Będziesz wiedział czy padły głośniki czy karta
Sprawdź też sterowniki od karty dźwiękowej. Wszelkie ustawienia dźwięku.
Devilyn sugeruje Ci częsty problem z głośnikami.
Co masz za kartę?
Karta działa ;/
a głośniki to jakiś fake jeśli nie działają 200 stówy za nie dałem z 6 miechów temu ;/
Co to za głośniki?
Skoro mają 6 miesięcy to masz jeszcze dobre 18 miesięcy gwarancji na nie.
Dziwne, już troche głośników przerobiłem w życiu i żadne się nie popsuło "od tak". Raczej zaczęły nierówno grać, pierdzieć itd.
Spróbuj poruszać wtykami, zrestartować kompa.
Jak nie to sruu do serwisu.
ps to sie stało 2 dni temu wtedy próbowałem je naprawić ale nic nie działa wiec napisałem na forum
Oddaj je do serwisu lol? Są na gwarancji chyba jeszcze nie?
PS. Odkąd mam microlaby solo 6c nie kupie żadnych innych pierdziawek z creativa ani logitecha nigdy więcej ;P.
LOL po 2 dniach zobaczyłem a głośniki były odłaczone od tylnego gniazda kompa xD dzieki wam za chęć pomocy :D