Potrzebuję porządnych głośników bo moje creative 2.0 charczą, myślałem nad 2.1 ale kolega takie ma i też nie za bardzo. Te głośniki muszą być takie że trudno bardziej. Teraz patrze na stronie vobis 5.1 i nie wiem jak zabrać się za zakup. Jak je ustawić w pokoju? Rysunek mojego pokoju, narysujcie gdzie je poustawiać. Wiem że 2 głośniki na biurko subwoofer pod biurko, ale co z pozostałymi?
Myślałem nad tymi http://www.vobis.pl/oferta/dom_i_multimedia/glosniki/903161_glosniki_philips_spa2602_5_1.aspx
Ważne żeby wytrzymywały ostre basy bo słucham power metalu i hard rock'a
Do sluchania muzyki komputerowe 5.1 nie maja zadnego, najmniejszego nawet sensu. Tylko stereo.
Co do posta nizej - X540 graja bardzo kiepsko, zachwalac je moze tylko ktos, kto w zyciu nie slyszal porzadnego dzwieku (ktory za ich cene mozna juz spokojnie otrzymac). To niska linia Logitecha, ktory do tego jest producentem sprzetu komputerowego, a nie muzycznego.
Dowolne monitorki aktywne 2.0 od microlaba czy geniusa zjadaja je na sniadanie.
Polecam zestaw Logitech x-540 5.1. Sam je mam i na prawde daja sobie rade a o bas nie musisz sie z nimi bac.
[2] jeśli to co mówi wysiak to prawda to polećcie jakiś zestaw stereo
Sammet --> Przecież wysiak Ci już polecił- przeglądnij ofertę monitorków Microlaba, ew. wyższych modeli Geniusa i weź coś odpowiedniego do budżetu jakim dysponujesz.
I nie martw się- cokolwiek byś nie wybrał, i tak zagra lepiej niż wymienione Philipsy czy Logi.