Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Githic 1 Kamienie Ogniskujące bug u saturasa

21.01.2015 22:02
Marcin19PL
1
Marcin19PL
29
Konsul

Githic 1 Kamienie Ogniskujące bug u saturasa

Mam pewien problem taki że poszedłem do stauturasa i chciałem dostać to zadanie wyczerpałem wszystkie kwestie i nie dostałem mapy porostu nic co mam robić by ten bug znikną i poco mam zresztą przechodzić całą grę proszę o pilne odpowiedzi bo gra mi utknęła w miejscu.

21.01.2015 22:17
Marcin19PL
2
odpowiedz
Marcin19PL
29
Konsul

Mam pewien problem taki że poszedłem do stauturasa i chciałem dostać to zadanie wyczerpałem wszystkie kwestie i nie dostałem mapy porostu nic co mam robić by ten bug znikną i poco mam zresztą przechodzić całą grę proszę o pilne odpowiedzi bo gra mi utknęła w miejscu.

22.01.2015 07:47
3
odpowiedz
Husajn231231231
24
Centurion

Kolejny twój post, w którym nie wiadomo o co biega. Pisz wolniej ale bardziej zrozumiale. Weź użyj starszego save i sprawdź czy na nim też tak jest. A masz questa akceptowanego tylko nie masz mapy czy tego i tego? Bo to akurat można kodami zrobić (nie, nie korzystam z kodów w Gothicu ale do naprawy bugu zawsze można).

22.01.2015 09:48
szymon_majewski
4
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Dokladnie, pytanie czy nie ma questa czy itemu. Mape mozna przywolac i problem z glowy. Kiedys jak mi sie zblokowal Baal Lukor (pewnie nie tylko mi, on tam czesto sie buguje), to nie chcial sie ruszyc na milimetr, nie pomoglo bicie, strzelanie z luku, ani magia. Pomoglo za to przywolanie kodem NPC Lukora, ktory juz za mna chodzil.

Jesli nie ma questa, to albo czegos nie zrobiles po drodze (nie przewijamy dialogow jak gramy w Gothica 1-2 raz, bo mozna cos latwo opuscic), albo sprobuj od ostatniego save wrocic.

Forum: Githic 1 Kamienie Ogniskujące bug u saturasa