Witam mam mały problemik z grą Warhammer 40k Dawn of War 2 mianowicie gdy odpalam gre jestem w menu gra prosi mnie o zalogowanie na konto gdy wpisuje dane dostaje informacje "Pobieranie danych o koncie" chwile pozniej "Wydana zostala aktualizacja" (czy jakos tak) wybieram aby potwierdzic pobieranie aktualizacji a potem "Aktualizacja nie mogla zostac przeprowadzona. Sprawdz swoje połaczenie z internetem. Zalogowanie nie bylo mozliwe" Sie pytam WTF bo nic nie moge zrobic. Dodam iz gra oryginalna na Steam.
Robilem reinstall gry jest to samo , reinstallowalem GFWL , sciagalem nowa wersje ale pisze mi ze wymaga łatki do windowsa ale mam windows SP 3 o0
A nie wyłączałeś przypadkiem aktualizacji automatycznych w Windows? Jeśli tak, to włącz je, zrestartuj komputer, sprawdź aktualizacje przez Windows Update, zainstaluj (sprawdź również opcjonalne, ostatnio wyszła tam poprawka do GfWL), zrestartuj komputer, odpal grę.
Aktualizacje mam wlaczone bo mam org system (nowosc? :D) Ta poprawka wlasnie nie chce mi sie sciagnac ...