Potrzebuje kupić nową mysz dziś czytałem gdzieś że Genius DX-8500 jest dobry. Czy mam ją kupić czy może jakąś inną (głównie do przeglądania internetu).
drugie pytanie: czy jest określana ilość ile razy mogę napisać up czy mogę pisać tak be końca?
Myszka jest bardzo fajna, jeśli dobrze pamiętam jest to następca bardzo popularnej DX-7100, także śmiało kupuj
Jak głównie do przeglądania internetu, to każda mysz będzie dobra, ale nie mam pojęcia, gdzie wyczytałeś, że akurat ta jest dobra.. Dobrze byłoby, jakbyś napisał ile masz do wydania, bo bez tego trochę ciężko coś doradzić.
Jak do przeglądania internetu to po prostu wejdź do jakiegoś komputerowego ewentualnie Saturna czy MM i pomacaj myszki. Jak ci podpasuje do dłoni to bierzesz bo milionów DPI, wypasionych sterów, podświetleń i innych szmerów bajerów do neta nie potrzeba.
myślałem by wydać ok 100 zł ale jak by było warto to mogę dołożyć. Czasami spędzam na komputerze nawet kilkanaście godzin pracując więc zależy mi na wygodzie. Gram raczej niewiele na pc głównie w bf3
Hmmmm. Logitech M500 / Zalman M300 / Zalman M400 / Natec GX68 no i chyba najlepszy Logitech G300.
Ja korzystam z Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000.
Mysz bezprzewodowa, na jeden akumulatorek AA.
Akumulatorek wystarcza na ok. 2 miesiące korzystania (po ok. 4-6 godzin pracy).
Zalety: wygodna, bardzo ciche przyciski lewy i prawy, bezgłośny roller, wysoka jakość wykonania, różne kolory.
Wady: po 3 latach użytkowania wyciera się gumowa obudowa po bokach myszki, głośny przycisk środkowy.
Mysz optyczna, ledowa.
Cena: ok. 80 zł (allegro)
Tak jak już wcześniej wspomniałem wybrałbym jednak tego Geniusa DX-8500, jednak 3 lata na 2 bateriach w porównaniu do wymieniania co około 2 miesiące to spora różnica. Według mnie wybór jest prosty.