Z dnia na dzień przestała mi działać karta GeForce 8800 Gts 320 Mb. Objawy - nie przesyła sygnału do wyjścia (Tv out'a nawet nie sprawdzałem). Podłączyłem kartę bez chłodzenia i wygląda na to, że procesor się normalnie grzeje. Nie widzę też żadnych uszkodzeń. Z chęcią oddam ją początkującemu elektronikowi, może sobie ją naprawi (koszt wysyłki musi pokryć odbiorca -cennik poczty polskiej + koperta, czy papier do opakowania). Także chętni mogą wpisywać się do tego wątku, najlepiej jak pochwalą się swoimi umiejętnościami jako elektronicy (nie chcę zmarnować karty dla handlarza, który sprzeda ją jako "niesprawdzoną" na allegro, czy jakiegoś dzieciaka, który upewni się że u niego nie działa i wyrzuci).
Zastrzegam sobie wiatraczek z chłodzenia, bo może mi się przydać w mojej nowej karcie.
Ewentualnie, może przyda się komuś do trybu SLI ?
Ja obecnie "bawię się" różnymi elektronikaliami (nic szczególnego - wzmaczniaczyki, pierwsze scalaki), nie bez powodu, bo chodzę na profil elektroniczny do technikum. Chętnie się nią pobawię w naszej pracowni, może faktycznie uda się jeszcze coś z niej wycisnąć. Rozumiem, że ewentualna płyta ze sterami też wchodzi do wysyłki? Napisz pan na gg 33452840. Dogadamy się:)