Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gdzie więcej gier dla kontrolera ruchu?

16.11.2011 09:16
1
squesh
2
Junior

Gdzie więcej gier dla kontrolera ruchu?

Witajcie. Mam problem, PS3 oraz XBOX360 bardzo mocno kuszą, a oczywiście muszę wybrać jedną z tych konsolek.

X360 ma fajne gry sportowe dla KINECTA, a także i dla młodszych również (typu Banjo Kazooie), więc każdy może grać.
PS3 ma dodatki (karabiny, move, kije golfowe itp.), ma również trochę gier pod PS MOVE. Nie trafiłem na żadne sportowe (widziałem bijatykę, sporo DANCE i zwierzaki).
Czy na PS3 również są bez problemu dostępne sporty-zawody i jakieś fajne gry dla całej rodzinki?

Tutaj na forum pewnie znajdą się zwolennicy PS3 oraz XBOX360, tak więc bardzo chętnie poczytam Wasze wrażenia z użytkowania.

Czy nie żałujecie swojej decyzji? tzn. np. Kupiliście PS3 a teraz byście woleli XBOXA360 albo odwrotnie? :)

16.11.2011 10:55
2
odpowiedz
zanonimizowany807452
18
Konsul

Move nie nadaje sie do gier sportowych i pewnie dlatego ich nie ma, poniewaz konsola widzi tylko pozycje kontrolera. Kinect z kolei widzi cale cialo gracza, wiec jest do gier sportowych, oraz wszelkich gier ruchowych jest idealny. Poza tym obsluguje dwie osoby, wiec cenowo zabawa wychodzi podobnie do Move, gdzie dla dwoch osob musisz kupic dwa zestawy kontrolerow. Ale tez jest bardziej zaawansowany.

Forum: Gdzie więcej gier dla kontrolera ruchu?