Dziś gra Borussia Dortmund z Lewym na szpicy... Nie mam dostępu do tv - gdzie w necie można go obejrzeć? Podobno jest jakaś akcja ze jak się kupi piwo to mecze w necie się za darmochę, wiecie coś o tym?
To też, dzisiaj tam akurat Dortmund - Zenit - ale ze Szpakowskim, więc trzeba uważać. Osobiście wolałbym piwo+kod.
Dzięki za info. Mój chłopak zawsze marudził, że nie ma gdzie obejrzeć LM. A tutaj ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu :D
Czy to w każdym piwku jest ten kod?
Szukaj oznaczonych puszek i butelek Heinekena. W końcu w jakimś sklepie mogą zalegać stare bez promocji.
Oglądaliśmy wczoraj przez tego VOD-a Manchester United z Olympiakos - muszę powiedzieć, że na 42' TV jakość była porównywalna do tej z kabla no i co najważniejsze za free :P
Swoją drogą Man U w końcu się odblokował - po kilku meczach z niemocą strzelecką - wczoraj była prawdziwa kanonada :) Uczta dla oka.
^ w czym to jest streamowane na tym vodzie? jakiś flash czy co? Szukam jakiegoś rozwiązania dla tabletu, bo na apce sopcastu czasem stream się urywa i pooglądane
Magazyny na stronie, na której transmitowane są mecze ( http://sport.vod.pl/liga-mistrzow ) są właśnie we Flashu. Więc możliwe, że stream również. Ale nie jestem pewien.
Stary, świetna akcja, kupujesz piwko hainekena, zgarniasz kod spod kapsla, wpisujesz go na liga.haineken.pl i oglądasz meczyk w HD za free :D do tego jeszcze PS4 jest do wygrania :D