Jaki gaz pieprzowy polecacie? Miałem Perfecta Police i po wpadnięciu w chmurę tylko troszeczkę po kaszlałem. Mam teraz gaz KO 50ml Fog czy jest dobry? Miałem raz wpadkę na BP jak pompowałem koła podszedł do mnie koleś ze swoim kolesiem o rok, o rek starsi od mnie. Chcieli "pożyczyć" mój rower gdy się nie zgodziłem jeden wyciągnął jakiś chiński scyzoryk (później napiszę dlaczego), i powiedział że to jego pozwolenie po czym chwycił za kierownice, a ja? Z zimną krwią (chcę być ochroniarzem więc muszę się przyzwyczajać) wyciągnąłem gaz i prysłem dwa razy w jego twarz (raz nie trafiłem) drugi (ten jego koleś) żucił się na mnie, też dostał po gałach i w dodatku łokciem w brzuch. Dokończyłem pompować koło kiedy oni leżeli na ziemi, chociaż jeden kucał i gadał że mnie zabije. Tak czy siak ten scyzoryk wypadł z ręki napastnikowi i się rozpadł. Kiedy odjeżdżałem widziałem jak furgon a raczej radiowóz typu polonez zabiera typków. Chwała Ci boże za monitoring.
spoiler start
Rozpisałem się, ale malina, jedziesz urwał.
spoiler stop
To niezły miał scyzoryk że mu się po upadku rozpadł
spoiler start
5/10 - calkiem nieźle ci wyszło
spoiler stop
Ah więc ocenieasz moją reakcję czy to że jest prowokacja? Bo to drugie to to nie jest.
Dokończyłem pompować koło kiedy oni leżeli na ziemi, chociaż jeden kucał i gadał że mnie zabije.
:D
Duke może Ci buty czyścić.