Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Garnitur Warszawa- Kupno spodni, przeróbka marynarki

28.09.2015 14:14
1
mich83
121
Generał

Garnitur Warszawa- Kupno spodni, przeróbka marynarki

Witam. Mam pytanie do znawców :-)

Zbliża się wesele kolegi i muszę ogarnąć garnitur który niestety ma już swoje lata. Kupowałem go w czasach gdy raczej wszystko wybierało się obszerniejsze. Chciałbym skrócić marynarkę na wysokość , wyjąc z niej poduszki w ramionach i skrócić rękawy. marynarka niestety czarna ale nie mam akurat funduszy na nową. Spodnie stare odpadają więc muszę kupić nowe.

1.) Poleci ktoś jakiegoś zaufanego krawca w warszawie który przerobił by marynarkę ?
2.) Czy dopasowując spodnie , oczywiście też czarne odcień ich musi być identyczny z marynarką ? Gdzie w Warszawie można dostać w miarę przyzwoite i w miarę tanie spodnie do garnitury ? Ile mniej więcej trzeba wydać na takie spodnie by miały zadowalającą jakość i się nie wykosztować ?

28.09.2015 18:16
2
odpowiedz
mich83
121
Generał

Up

28.09.2015 19:44
SULIK
3
odpowiedz
SULIK
262
olewam zasady

Piaseczno przy Puławskiej masz Fashion House Outlet Centre.
powinieneś bez problemu dobrać spodnie.
sądzę, że i marynarkę kupisz do spodni, bez przerabiania starej i zmieścisz się w budżecie.

(nie wiem jak wyglądają tam ceny teraz, ale raz jak byłem przejazdem i musiałem garniaka kupić na szybko to tam mieli imho dobre ceny i garnitur trzyma się dobrze już od 2 lat)
Kupowałem w Lawardzie (jeżeli ma to jakiekolwiek znaczenie)

28.09.2015 20:13
Mastyl
4
odpowiedz
Mastyl
161
Za godzinę pod Jubilatem

No Faszyn Hałs jest niezły, mozna zakupić np garniaka firmy Pawo dosyć tanio. Jeszcze tanie garniaki można nabyć w obydwu Factory - ale ten na Białołęce jest chyba większy.

28.09.2015 21:10
5
odpowiedz
LuBeK
114
Generał

http://roland-moda.pl/

Polecam, uszyłem sobie na miarę już dwa garnitury u nich. Ceny mają naprawdę przystępne. Polecam szczególnie salon przy Połczyńskiej:)

Forum: Garnitur Warszawa- Kupno spodni, przeróbka marynarki