Czy ktoś z GOL-owiczów planuje się wybrać na tegoroczne targi GC? Ja się nad tym poważnie zastanawiam, może są tu jacyś chętni, można by zorganizować jakiś wspólny nerd trip, do Kolonii z Wawy jest 1100 km, event trwa 14-17 sierpnia, niestety nie ma karnetów 3-dniowych, pojedynczy bilet jedniodniowy to koszt 11 lub 7 euro w przypadku ulgowego.
Rety to takie tanie są te bilety? :O
Gdybym wiedział to bym nie organizował sobie wyjazdu w góry na sierpień.
Nom, bilety w śmiesznych cenach, najdrożej wyjdzie transport.
Liczba tych biletów jakoś ograniczona jest? Jak ktoś jest jeszcze niezdecydowany to do kiedy można jakoś kupić "na ostatnią chwilę"?
@up jeszcze z tego co widzę na stronie są bilety, płatność paypalem.
Kolega leci sam tylko to jego praca ma wejsciowki na zamkniete pokazy zapytam czy Cie wkreci
Dzięki za pomoc, ale to pewnie nie wypali.
Podbiję, może znajdzie się chętny.
Ja ze znajomym jadę, mamy mieć niby swój transport, ale to się okażę. Ogólnie jedziemy na 15-16. Znaczy najomy bilety kupił na 15-16, a ja z kolei kupowałem dopiero po powrocie z roboty i się okazało, że bilety na 16 wyszły 2 godziny wcześniej. Stąd też mam pytanko, wiem, że jakoś 13-14 jest sprzedaż biletów na miejscu, nie chciałby może mi ktoś, jeśli jesteście tam od początku, takiego biletu zakupić? Oczywiście kasę oddaję, i mogę jakiś domowej roboty trunek dorzucić :D