czytelników ze znajomością języka angielskiego zapraszam na nasz nowy serwis
http://www.gamepressure.com/editorials.asp
chętnie posłucham uwag, szczególnie dotyczących jakości wersji mobilnych, gdyż jest to kolejna przymiarka do nowego GOLa
Na androidowym chrome wygląda w porządku, nic się nie sypie. Socialki u góry co prawda wydają się za duże (na ekranie 4,7 ucina prawie połowę treści) ale poza tym jak najbardziej okej. Aczkolwiek nie wiem, czy "best of" i "comic" poza głównym screenem (w wersji pełnej nań zachodzi, w komókowej prostokącik ląduje pod obrazkiem) to celowy zabieg, czy faktycznie coś się jednak sypło.
Treściowo całych artów nie sprawdzałem, w blurbach błędów nie wychwycono :)
technicznie wyglada dobrze
Nie chce wyjsc na marude ale o ile jezykowo jest poprawnie to teksty badz ich fragmenty sprawiaja wrazenie sztucznosci co moze zniechecic wielu potencjalnych czytelnikow. To tylko moje osobiste wrazenie ale to troche tak jak czytanie tekstu polskojezycznego przetlumaczonego na angielski przez autora a nie pisanego po angielsku.
Soul tak swoja droga to zwieksza wam sie baza zagranicznych czyteknikow? Musze przyznac, ze zazwyczaj nie widuje odnosnikow do gamepressure w internecie.
Drackula ---> ja tych tekstów nie piszę, ocenią czytelnicy.
oglądalność GP to w tej chwili 1/4 oglądalności GOLa, a mam nadzieję że kiedyś bedzie x2
Drobna uwaga, w wersji mobilnej w sekcji editorials każda część nagłówkowa ma swój "przesuwak", przez co jeśli chce się przejść na sam dół strony trzeba maziać kciukiem albo po miniaturkach z lewej strony albo na samym brzegu z prawej strony, a to mocno "nadwyręża" kciuka.
Wszedłem tylko na chwilkę, ale korzystając z telefonu nie miałem ze stroną żadnych problemów.