Biorę udział w konkursie na projekt pokoju i potrzebuję Waszych klików Kochani :)
Nie potrzeba się logować, rejestrować, nie trzeba podawać maila ani nic wpisywać.
Wystarczy kliknąć "GŁOSUJ" - oto link:
http://www.meblevox.o2.pl/galeria/lxxkc6lyq8nu32um
Będę bardzo wdzięczna za głosy, muszę uzbierać ich co najmniej 200 żeby mieć szansę, a mam mało znajomych na fejsie więc w Was cała nadzieja.
Klikać można codziennie 1x z jednego IP. Od razu mówię, że będę ten wątek upować :P
Dzięki :)
+1
+1
+1
+1
+1
Jutro też zagłosuje :).
+1
Proszę
+1
+1
już 80 głosów! jest świetnie, nie spodziewałam się takiego odzewu :)
głosujcie dalej, klikać można codziennie :)
+1 i to nie moja sprawa, ale...
Nie wiem od jakiej strony jest okno, ale ustawianie kanapy na przeciwko mi się nie podoba. Biurko z komputerem ustawiłbym tak, żebym z kanapy mógł oglądać filmy (widze, że tv nie ma). ten stolik kwadratowy bym wypieprzył bo jest niepraktyczny i zainwestowałbym w jakąś ławę przed kanapą. I nie jestem pewien czy ustawianie kwiatków przy kaloryferze to dobry pomysł :P Trochę brakuje mi szafy z wieszakami, np zamiast tej lampki w kacie (w ogóle ten kąt w porównaniu do reszty pokoju jakiś biednie pusty)
Ta, ale to moje zdanie i nie mój pokój :P
+2
dzięki Wam wszystkim za głosy :D
Fett, dzięki za słowo krytyki :) szafa jest - narożna (w środku jest normalna szafa z wieszakami), co do kąta z lampą i tego stolika to trochę masz rację, też nie do końca jestem z tego zadowolona, ale przyznam szczerze że to mój chyba 8 projekt tego pokoju w konkursie i już mi się pomysły pokończyły :P notabene jednym projektem już wygrałam nagrodę jury (jakiegoś ipoda) ale nagroda publiczności jest lepsza dlatego proszę Was o głosy :)
+1
+2
Masz jeszcze raz +1
+1
tak swoją drogą do dupy z takimi konkursami, gdzie wygrywają osoby nie z najlepszym projektem/pracą ale z największą ilością znajomych :P
A_wildwolf_A - w tym konkursie są osobne nagrody za głosy i osobne nagrody za wybór jury więc nie jest tak źle :)
+1 ;)
+3
Jest tu miejsce na naukę, relaks, spotkania z przyjaciółmi oraz na przyjmowanie klientów.
A gdzie jest miejsce na s.x???
+1
I zagłosowałem po raz 3 ! Głosów już jest 216 !
Po co glosowac na jakis projekt bez wyrazu, jeszcze wygra i narobi wiecej podobnych do siebie.
Gonimy :D
W takich konkursach nie powinien waszym zdaniem wygrać najlepszy ? Dlaczego głosujecie na gościa tylko dlatego ze was poprosił podczas gdy zapewne w tym konkursie są lepsze projekty ? Sami chcecie być oceniani utrzciwie więc sami tez tak postępujcie !
Moim zdaniem projekt bardzo słaby
- 1
[89] Myślisz, że inni grają fair? Zauważ ile Żabka ma głosów, a jest na piątej pozycji. Jakim cudem więc ktoś z pierwszego miejsca zebrał tak dużą liczbę głosów? Po drugie to nie gość, tylko kobieta. Po trzecie uczciwie.
+4
[89]
w tym konkursie są osobne nagrody za głosy i osobne nagrody za wybór jury więc nie jest tak źle :)
W zasadzie nikt ci nie rozkazuje pomagać, możesz w końcu olać temat i zająć się swoimi jakże ważnymi sprawami.
Po prostu wszedłeś tutaj wrzuciłeś swoje 3 grosze byle dosrać człowiekowi nie wiedząc nawet o kim piszesz, to takie typowe w internetach.
+3 cswthomas93pl może ten filmik sprawi że poczujesz się lepiej ---> http://www.cda.pl/video/109025a9/Solidarnosc-Motocyklistow-
+1
Tylko na tych plakatach walną bym sobie Arnolda Schwarzeneggera i motywy z jego filmów
Thrud - co to za badziewie i co to badziewie ma wspólnego ze mną? Ja się czuję bardzo dobrze, niepotrzebnie się martwisz.
No to plusik :)
+3
+1
spoiler start
Jeżeli jesteś zainteresowana nielimitowaną ilością głosów w tym konkursie pisz na [email protected] .
spoiler stop
Dzięki za wszystkie głosy Kochani! nie wiem jak to się stało, ale jestem pierwsza według liczby głosów, jesteście niesamowici :)
Pierwsze miejsce. Czyli oszustwo sie udalo... Brawo!
jakie oszustwo czlowieku :D
nagrodą za głosowanie internautów jest bon na 200 zł... to chyba nie jest wysoka cena za taką reklamę dla firmy?
a NAJLEPSZE PROJEKTY wygrywają z wyboru JURY i przechodzą do półfinału, gdzie będzie walka o 10.000 zł
swoją drogą, pochwalę się że do połfinału z wyboru jury też udało mi się zakwalifikować (innym projektem) :)
No jak to jakie oszustwo? Z reguly w takim glosowaniu powinny wziac udzial osoby, ktore uwazaja, ze Twoj projekt zasluguje na ich glos. U Ciebie poszlo z automatu od osob, ktore prawdopodobnie maja w glebokim powazaniu oferte Firmy, wiec ma sie to nijak do reklamy, a pewnie takze nie pofatygowaly sie by przejzec wszystkich slajdow Twojego projektu. Dam palca uciac, ze ponad polowa, jak nie prawie wszyscy, a moze i nawet wszyscy, nie mieli pojecia, ze taki "konkurs" w ogole sie odbywa. Dlatego tym bardziej uwazam, ze glos powinna byla oddac osoba, ktora weszla na strone, bedac zainteresowana oferta.
W podobny sposob, moja kuzynka stracila mozliwosc wygrania specjalistycznego wozka inwalidzkiego dla swojej corki. Niepelnosprawne dzieci mialy wykonac rysunek dla sw. Mikolaja. Oczywistym bylo, ze rysunki beda diametralnie sie roznily od siebie, gdyz uposledzenie u dzieci bylo na roznych poziomach zaawansowania, ale mala miala duze szanse, gdyz malowala nogami. Niestety wygrala osoba, ktora prosila o glosy na "pewnym" forum dyskusyjnym, a niecale dwa tygodnie pozniej wozek wystawiono na Allegro i sprzedano za 9000zl. Sprawa wyladowala w sadzie.
Oczywiscie w Twoim przypadku jest to nieporownywalne, bo to przeciez tylko 200zl, czy czort wie, co tam jeszcze mozna dostac. Chcialbym jedynie zwrocic uwage na fakt, ze tego typu zagrywki sa ponizej pasa. Bardzo czesto sie zdarza, ze wygrywaja "projekty", ktorym daleko do pierwszego miejsca. Z mojej strony Twoj projekt nie zasluguje na oddanie glosu, bo po prostu mi sie nie podoba, jest niepraktyczny. I zastanawiam sie, ile osob z tych, ktore oddaly glos, pomyslalo w ten sam sposob... Ale nie o tym.
Gratuluje zakwalifikowania sie do polfinalu i oby tym razem wygral najlepszy.
Przykro mi z powodu wózka Twojej kuzynki, ale jak sam wspomniałeś nie ma to zadnego związku z tematem.
Firma która organizuje ten konkurs specjalnie podzieliła go na dwa etapy, aby zrobic sobie reklamę za lajki. Sami piszą na stronie aby reklamować swoje projekty i zdobywać głosy.
Piszę po raz kolejny, bo chyba niektórzy mają problem ze zrozumieniem: projekty które mają najwiekszą ilość głosów nie przechodzą do finału, przechodzą tylko te z wyboru jury. Wygra najlepszy - według subiektywnej oceny jury oczywiście, więc Tobie ten najlepszy wcale nie musi się spodobać.
Nikt nie każe Ci głosować na mój projekt, głosuj sobie na co tam chcesz albo nie głosuj wcale ale proszę nie przytaczaj mi tu historii z serii trudne sprawy.
Heh, tak się zastanawiam po co w ogóle organizować takie konkursy, Ci co biorą udział niepotrzebnie się starają a i tak większość głosujących polubi to nawet nie patrząc, bo ktoś dał linka na jakimś forum. Nie lepiej prościej: zamiast konkursu na najlepsze foto, rysunek, projekt, itp dać "Kto zbierze najwięcej głosów w necie? 200zł do zgarnięcia" i już, a uczestnicy niech rozsiewają ref linki gdzie się da..
Gwoli ścisłości - nie czepiam się ;) to tylko takie moje przemyślenia, bo pełno tego wszędzie.
@mpk794
To po prostu tania reklama ukryta w konkursie. W zasadzie tutaj właśnie chodzi o to aby ludzie linki dawali gdyż nie liczy się oddanie głosu a sam fakt wejścia na ich stronę.
Za czysty przykład mogę podać siebie, nie miałem pojęcia o istnieniu takiego sklepu aż do momentu zagłosowania. Nawet z ciekawości przejrzałem pobieżnie ich ofertę a takich jak ja jest na pewno więcej. Teraz sobie popatrz, że w top 10 są osoby z co najmniej 200 głosami czyli możliwe jest, że każda z nich przyciągnęła z jakieś 150 - 200 potencjalnych klientów.
+5
+6