Jakie jest najpopularniejsze forum samochodowe polskie i zagraniczne ? Mam nadzieję, że podanie linków nie łamie regulaminu, jeśli tak to proszę o kontakt mailowy: [email protected]
Ja bym radził się skupić na forum konkretnej marki, na ogólnym to są nędzne skrawki informacji w porównaniu do tematycznych.
Miałem Ci polecić forumsamochodowe.pl ale widzę, że już tam założyłeś temat.
Z innych to zostaje jeszcze autogaleria.pl i autokult.pl oraz przejrzenie jak pisał kolega wyżej forum stricte dotyczące danej marki czy modelu samochodu.
A i zapomniałem napisać poprzednio.
Na forumsamochodowe.pl weź poprawkę na ich niezrozumiałą niechęć do samochodów grupy vag, która ma podłoże w ogromnych wpadkach w pierwszych TSI i 2.0 TDI i nie przyjmują do wiadomości, że już z silnikami jest już dużo lepiej, choć i tak bez rewelacji. Ale do takich przebiegów jak robisz to każdy silnik benzynowy powinien być bezawaryjny niezależnie od marki.
Dzięki za odpowiedzi. Staram się doradzić ludzi bo przed końcem roku chcę już zakończyć sprawę, ale ciężko jakoś dostać rzetelną odpowiedź.
A tak w ogóle to nie kupiłeś samochodu jeszcze bo z tego wątku https://www.gry-online.pl/forum/samochod-w-cenie-150-160-tys-zl/z5cccd7av wynika, że jednak kolejny Tiguan został kupiony. :)
Napisałem tak, bo już konfiguracja zamówiona była, leasing obliczony i miało być auto kupione. Kilka dni temu spotkałem się ze znajomym i wypalił komentarz negatywny na temat Tiguana i o Maździe mówił w superlatywach. Jak odpowiadałem w w/w wątku byłem pewien, że na dniach zostanie podpisana umowa, ale pojawiły się znów dylematy... Jest to w końcu wydatek około 140 tys. zł, więc chciałbym aby wszystko było dograne.