Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Forum samochodowe

11.11.2014 19:18
1
Juanhijuan
199
Hawkeye

Forum samochodowe

Jakie jest najpopularniejsze forum samochodowe polskie i zagraniczne ? Mam nadzieję, że podanie linków nie łamie regulaminu, jeśli tak to proszę o kontakt mailowy: [email protected]

11.11.2014 21:40
kulako
2
odpowiedz
kulako
52
Generał

Ja bym radził się skupić na forum konkretnej marki, na ogólnym to są nędzne skrawki informacji w porównaniu do tematycznych.

11.11.2014 23:50
Bartimaeus
😜
3
odpowiedz
Bartimaeus
119
Czyżyk

Miałem Ci polecić forumsamochodowe.pl ale widzę, że już tam założyłeś temat.
Z innych to zostaje jeszcze autogaleria.pl i autokult.pl oraz przejrzenie jak pisał kolega wyżej forum stricte dotyczące danej marki czy modelu samochodu.

13.11.2014 10:06
Bartimaeus
4
odpowiedz
Bartimaeus
119
Czyżyk

A i zapomniałem napisać poprzednio.
Na forumsamochodowe.pl weź poprawkę na ich niezrozumiałą niechęć do samochodów grupy vag, która ma podłoże w ogromnych wpadkach w pierwszych TSI i 2.0 TDI i nie przyjmują do wiadomości, że już z silnikami jest już dużo lepiej, choć i tak bez rewelacji. Ale do takich przebiegów jak robisz to każdy silnik benzynowy powinien być bezawaryjny niezależnie od marki.

13.11.2014 10:12
5
odpowiedz
Juanhijuan
199
Hawkeye

Dzięki za odpowiedzi. Staram się doradzić ludzi bo przed końcem roku chcę już zakończyć sprawę, ale ciężko jakoś dostać rzetelną odpowiedź.

13.11.2014 10:26
Bartimaeus
6
odpowiedz
Bartimaeus
119
Czyżyk

A tak w ogóle to nie kupiłeś samochodu jeszcze bo z tego wątku https://www.gry-online.pl/forum/samochod-w-cenie-150-160-tys-zl/z5cccd7av wynika, że jednak kolejny Tiguan został kupiony. :)

13.11.2014 10:50
7
odpowiedz
Juanhijuan
199
Hawkeye

Napisałem tak, bo już konfiguracja zamówiona była, leasing obliczony i miało być auto kupione. Kilka dni temu spotkałem się ze znajomym i wypalił komentarz negatywny na temat Tiguana i o Maździe mówił w superlatywach. Jak odpowiadałem w w/w wątku byłem pewien, że na dniach zostanie podpisana umowa, ale pojawiły się znów dylematy... Jest to w końcu wydatek około 140 tys. zł, więc chciałbym aby wszystko było dograne.

Forum: Forum samochodowe