Witam. Nadszedł czas na format systemu. Mam Windowsa XP. Co zrobić i jak? Chcę sformatować tylko dysk C. Jak się zabezpieczyć, żeby np. nie stracić osiągnięć w COD MW 1/2? Żeby nie stracić zakładek, zapamiętanych haseł?
Student który z google korzystać nie potrafi...
Ja rozumiem że temat latwiej zalozyc ale na boga takie rzeczy są w sieci opisane szczegółowo i przystępnie dla każdego.
Ja wiem jak to zrobić ale ci nie powiem :) Znajdz sobie w internecie najłatwiej youtube
Nie jestem studentem :p
Zgadza się, łatwiej założyć. Aczkolwiek ktoś może formatował system i wie jak to zrobić, żeby nie stracić np. nabitych leveli w Codzie.
Przeciez gry multi informacje zapisują na swoich serwerach. Nie ma możliwości żebyś stracił swoje postepy po formacie.
EDIT
Nie pierwszy MW. Jeśli nie zrobi kopii profilu z dysku to będzie musial lvl nabijac od nowa.
A to przepraszam, o tym nie wiedziałem
Nie pierwszy MW. Jeśli nie zrobi kopii profilu z dysku to będzie musial lvl nabijac od nowa.
6- frazy z postu 1 wpisz w oknie wyszukiwarki, wcisnij ENTER a odkryjesz tajemnicę.
Wpisałem i gówno jest. Wiem jak zrobić format dysku C, ale nie mogę wyczytać o statystykach w MW2
x:Steam/SteamApps/common/callof duty modern warfare 2/
Masz tam folder players zrob kopie potem wyklej w to samo miejsce.
Szukałem 8 sekund.