Juhu :D
Nareszcie coś sie dzieje w Polsce :D Nareszcie będzie można zobaczyć w naszym kraju piłkę na prawdziwym poziomie :)
http://www.youtube.com/watch?v=Q_OLJs-qPqY
Dobrze, że Boniek rządzi tym PZPNem bo nareszcie coś sie dzieje :)
Wiadomość na pewno pozytywna, ale założę się, że za chwilę na różnych forach doczeka się hejterów i malkontentów. Cokolwiek by się nie działo oni będą na "nie". Może nawet i tutaj ich spotkamy. ;)
Oby tylko deszcz nie padał podczas meczu.
prawdziwym poziomie
Jakim najwyższym? Liga europejska to liga miernot i przegrańców. Rzucają polakom ochłapy a ci ciesze mordy.
O, pierwszy już jest, czekamy na kolejnych. ;)
Bardzo dobra informacja. Brawo dla PZPNu, że udało się załatwić. To duży prestiż i oby Warszawa sprostała. A sprosta. :)
Oho, jedna wpadka i już nie potrafią docenić najbardziej profesjonalnego i nowoczesnego stadionu w Polsce. Przykre to.
Fajnie, może nasi tam zagrają ;)
Stra co z tego, że ten stadion jest nowoczesny, skoro przynosi gigantyczne straty?
jebane huje (przez samo h)
Mutant z Krainy OZ - Trudno. Lepiej żeby był i przynosił straty niż zeby nie było gdzie organizować fajnych imprez :P
koobon -> zmienione
bo mamy poziom europejski u siebie
Tak cię składa, że jesteśmy piłkarskim dołkiem Europy. Wszyscy są lepsi. Nie ważne czy to drużyny z północy czy wschodu kontynentu nawet.
Mutant -> To z tego, że nie ma co marudzić po prostu, bo mamy poziom europejski u siebie. To są nowoczesne, fachowe stadiony. Przestańmy jęczeć, tylko się wreszcie z czegoś cieszmy, no ludzie...
Ale ja się cieszę z tego, że będzie u nas finał, szkoda jednak, że to jest jedna impreza na kilka lat, która przynosi rozgłos i może zarobek, a przez resztę roku ludzie się głowią co tu zrobić, by tak forsy nie żarło.
Organizować koncerty, eventy, imprezy, sparingi - to, co w innych państwach, które mają nowoczesne stadiony. I myśleć pozytywnie. ;)
Stra nie smuć się tak, ja też im życze jak najlepiej a żarcik sytuacyjny zawsze spoko :)
Moldas ty tak serio? Przecież to jeszcze większy bełkot niż polityczne słowa i myśli Loona :D Dodaj jeszcze, że mamy jeden z najdroższych stadionów w Europie jak nie na świecie. Oczywiście koszty budowy i eksploatacji są naturalnie nieadekwatne do standardu obiektu, chociażby do liczby miejsc na trybunach.
Polaco -> Tak, na serio. Bo mam pozytywne nastawienie do życia i chce się cieszyć z takich fajnych wydarzeń, a nie wiecznie biadolić.
Spoko.
szkoda ze zaden Polski zespol nie zagra w finale, ale zobaczcie pozytywy, np. w tegorocznej edycji, w finale grała Chelsea a wiec uznana marka ;)
Fajna sprawa z tym finałem.
Może za te kilka lat stanie się cud i Inter zacznie grać lepiej ;D
Co prawda na finał z polskim zespołem nie ma co liczyć (jak z grupy wychodzą to jest wielka radość), ale trzeba się cieszyć. Boniek przynajmniej coś robi w tym pożal się boże związku, w porównaniu do poprzedniej świni.