jak w tytule - dotąd nie wierzyłem ze może być coś czego nie ma w sieci ale chyba zmienię zdanie - chyba że ktoś mnie zechce oświecić ;) ( swoja droga cóż to za tajemne dzieło ze nie wyciekło ?
Zdarza się. Pamiętam, że na Salę samobójców chyba z pół roku czekałem.
ale NIGDZIE - to aż się wierzyć nie chce widząc ale wszelakiego chłamu krąży po sieci - niby jest na kilku chomikach ale to tez sam fake - może komuś się jednak udało go namierzyć ?
Ja tam wolę takie filmy obejrzeć w kinie. Cisza po seansie (w prawie pełnej sali) była uderzająca. Prawie nikt nie zerwał się od razu z krzesła, nie było z początku słychać szmeru zakładania ubrań. Po prostu ludzie siedzieli, jakby w jakiejś zadumie.
Film nie ustrzegł się błędów realizacyjnych, poza tym nie jestem wielkim miłośnikiem narracji Pasikowskiego. O wiele bardziej przekonuje mnie styl Wojtka Smarzowskiego, którego uważam za najbardziej "obiecującego" w tej chwili polskiego reżysera.
Ahaswer >>> na dobry film też wole iść do kina - ale ktoś mnie poprosił a ja obiecałem że mu znajde a tu taki ZONK ;(
ale co up ? Nie ma póki co i tyle - patrzaj w google i bądź czujny, nikt za ciebie tego nie zrobi.
Ahaswer --> Cisza po seansie (w prawie pełnej sali) była uderzająca. Prawie nikt nie zerwał się od razu z krzesła, nie było z początku słychać szmeru zakładania ubrań. Po prostu ludzie siedzieli, jakby w jakiejś zadumie.
Coś Ci się pomyliło. Byłem na tym samym seansie i ludzie nie byli w zadumie ale drzemali. Dobrze, że nas pobudzili ...