W skrócie - masakryczna bzdura, omijać szerokim łukiem. Dwa oczka za ładne aktorki.
Swoją drogą po seansie miałem wrażenie, że oglądałem pilot serialu. Podobne odczucia pojawiły się po Jumperze.
Ja wyłączyłem po 20 minutach, zastanawiam się jak dałeś radę dalej to ciągnąć.
BTW, dwa oczka za cycki, a pozostałe dwa za co? :)
Propaganda w USA widać ma się bardzo dobrze. ;)
Nie dość, że biedni Amerykanie zostają podbici przez Koreę Północną to jeszcze Koreańczycy używają jankeskiego sprzętu, ciekawe czym ich podbili jeśli swojego nie mieli :PPP
Ehhhh szczyty absurdu
Właśnie pamiętam oryginał i był całkiem niezły, szkoda że nie zasłużył na rimejka klasy A. Niestety poziom zidiocenia amerykańskiej poprawności pewnie nie pozwoliłby na chińską inwazję, juesej made holyłud może być dziś atakowane co najwyżej przez kosmitów, albo Koreę Północną - w tym drugim przypadku brawa za inwencję!
[8] Tu nie chodzi o poprawność amerykańską a o kasę, kasę kasę.
Gdyby w filmie pojawili się Chińczycy, producenci dostali by dożywotniego bana na wstęp do Chin oraz miejscówkę na szczycie listy wrogów numer 1. ;)
Zresztą tak było z "7 lat w Tybecie".
A taka Korea co zrobi? Kim Yong Nam debilem nie jest i za taką pierdołę atomówki nie zrzuci. ;]
[up] Nie śmiej się z niego, wszak to "Przewodniczący Prezydium Najwyższego Zgromadzenia Ludowego - ", nie wypada. ;]