Witam!
Mam taki oto problem. Instaluje najnowszą fife12. Wszystko jest okey, dopóki nie chce jej uruchomić. Na początku prosi o zgodę na aktualizacje, a potem wyskakuje błąd, a dokładniej coś takiego: " D:\FIFA 12\Game\fifa.exe Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguacja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji."
Dla wiadomości instalowałem fife 4 razy i za każdym razem wyskakuje ten sam błąd.
Proszę o pomoc.
Oryginał?
Tak. Zakupiłem oryginalną wersję gry i nie mogę w nią zagrać :/
No to do supportu pisz
Właśnie o tym myślałem, ale zależy mi żeby już zagrać w tą fife. Nie po to ją kupowałem żeby mieć takie problemy :/
Ściągnij i zainstaluj http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=10015 .
Napisz czy pomogło.
Poszukaj na płycie z fifą czegoś w rodzaju vcredist_x86.exe .
To jest od Microsoft Visual C++ i spróbuj zainstalowac "recznie".
ooopsss... spóźniłem sie. ;)
No już jest poprawa. Fifa się uruchamia, ale do czasu wyświetlenia się napisu FIFA12 i poźniej jest czarny ekran i wyłącza sie do pulpitu :/
Reinstal. Jeśli nie pomoże to pisz supporta !
edit: Istnieje również podejrzenie o wadliwą płytę.
[11] - Reinstal - Ponowna próba instalacji gry.
Ciągle nic. Zauważyłem, że w folderze głownym z grą po próbie jej uruchomieniu tworzą mi się pliki FIFACrashDump_CL942004_2011.10.01_20.06.17.dmp i z każdą próbą uruchomienia tworzy się kolejny :/
Spróbuj - moje dokumenty>fifa12>instace0>replay0 - klikamy prawym atrybuty tylko do odczytu
A co w tym dumpie?
i to jest własnie przyczyna, słyszałem że przy tym pierwszym cracku tworzą się takie pliki
Klamczuszek pirat gral nie będzie
Klamczuszek pirat gral nie będzie
A właśnie że będzie o ile to prawda :) Al Swearengen już mu powiedział co ma zrobić - zmienić cracka. Bravo!
AAJJAJAJ ! Piratek wpadł ! Dostanie po Rankingu !
Reinstand wielkie dzięki. Działa już wszystko.
Wszystko hula tylko nie moge zmienić rozdzielczości, pomimo, że zmieniam ją w configu to w grze ciągle pozostaje taka sama czyli 800x600.
Okey wszystko działa. Temat do zamknięcia. Dzięki
kurde mi wszystko elegancko działa włącza sie już wybieram poziom, zespół i wyskakuje mi że " nie można zapisać profilu 1" ?? jak to można zmienić tak aby sie zapisywało??
mam taki problem i czy moglibyscie mi pomóc bo juz zainstalowalem origina i zaktualizowałęm i gdy chce aktywowac moją fife 12 pisze ze błąd serwera zebym zrobił to pózniej robie to codziennie od miesiąca i nic.jak co mam oryginiał