FIFA 17/18 FUT Xbox one czy ps4
Witam, bardzo mnie ciekawi dlaczego większość Osób , ktorzy powazniej grają w grę jaka jest fifa, typu jutuberzy itd wybierają Xbox one , wiadomo ze są tam karty legendy itd ale 80% gejzerów wybiera zboża, dlaczego? Do tej pory korzystałem z ps3 i na dniach zamierzam kupić właśnie któraś z dwóch konsol zawartych w tytule, która wybrać, głównie do fify, inne gry mnie nie interesują i jakość nie musi być cudowna mam zwykły 32 calowy telewizor led, jest ta wersja one i one s, ps4 pro chyba nie moj budżet , chce do 800 złoty kupić a różnica w cenie pomiędzy one a one s jakas jest, dzięki z góry, Pozdro!
Co to znaczy poważniej grać w fut? Tam się nie da poważnie grać, wylęgarnia gimbusów, niezależnie od platformy. Aha, popracuj nad językiem polskim.
Na szybko pisane(słownik), dziekuje za pomoc, wyrozumiały gość z Ciebie
dlatego ze byly tam legendy, teraz beda na ps4
Co wiec wybrać, Xbox one czy ps4 i jaka różnica jak bym korzystał tylko z fofy jeśli chodzi one a one s?
obojetne, zadna, moze mniejsze zuzycie pradu
Niby o wiele lepsze ma " bebechy " i ogolnie o wiele lepsza wersja, dlatego zakładam temat żeby ktoś ogarnięty mi doradził
jezu gosciu ja jestem ogarniety i ci mowie ze na twoim telewizorku nie bedzie zadnej roznicy na ktorej z konsol bedziesz gral, wez co najtansze i nie truj