Wyskakuje mi błąd po wygranym meczu on-line - "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 16 Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę wrócisz do menu głównego z grą FIFA 16".. Wkurza mnie to już bo wygrałem dwa mecze pod rząd a mam je jako przegrane... Wiecie jak to naprawić?
I jeszcze jedno pytanie, czy to możliwe, żeby przeciwnik podczas gdy rozgrywam piłkę używał jakieś nielegalne oprogramowanie ?? Bo mam podczas rozgrywania piłki,gdy jestem bliski sytuacji bramkowych, przeprowadzam szybki kontratak mini lagi...
Pozdrawiam
witam cały czas mi wyświetla ten komunikat "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 16 Ultimate Team wystąpił błąd. Za chwilę wrócisz do menu głównego z grą FIFA 16" po zakończonym meczu w w sezonach mimo że mecz wygrywam to punktów mi nie daje za wygrany mecz i spadam do niższych lig . Co jest grane ????
Gram na PS3
ok 20 meczy tak przegrałem więc od czego to zależy od konfiguracji routera ??
Próbowałem z dwóch różnych internetów to znaczy z komórki LTE i na nim częściej zaliczało mi punkty niż na internecie z stacjonarnym to jest z Vectry ?może Vectra ma jakieś zabespieczenia i nadaje nowy ip po skończonym meczu i mnie rozłącza , albo DNS ?? jakieś pomysły bo już sam nie wiem co dalej robić
Jaja to są jak kupujesz żeton draft i wywala cię z meczu. Powiedzieć że serwery EA są niestabilne to za mało. Mnie bardzo często wywala, więc już zacząłem to traktować jako element tej gry.
czyli to standart a myślałem że to jakaś zła konfiguracja moich ustawień internetowych
Mam pytanie jak nagrać fife 16 na xbox 360 na płytkę 8,5 gb programy wszystko mam tylko ze jest problem że brakuje parę mb żeby się zmieściła na płytkę :/
Radze darowac sobie futa w tym roku.
Jaja to są jak kupujesz żeton draft i wywala cię z meczu. Powiedzieć że serwery EA są niestabilne to za mało. Mnie bardzo często wywala, więc już zacząłem to traktować jako element tej gry.
Kazdego meczu nie da sie wygrac, wiec ea ci na to nie pozwoli chocbys wygrywal pięć do zera